• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
In verband met de Wapenstilstanddag worden pakketten in België niet op maandag 11 november afgeleverd maar een werkdag later.

Bestelling plaatsen

Wij vinden gemak en snelheid erg belangrijk bij het bestellen van drukwerk. Daarom kun je bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld je drukwerk berekenen en bestellen. Dit houdt niet alleen de snelheid erin, maar zorgt er ook voor dat de prijs lekker laag blijft. Ook niet onbelangrijk.Wanneer je een bestelling plaatst, kies je eerst het product dat je wilt laten drukken. Dit kunnen ansichtkaarten, flyers , folders, magazines, stickers, wire-o brochures of een ander product zijn. Zodra je er één hebt gekozen, selecteer je de overige specificaties van je drukwerk zoals formaat, papiersoort, het soort bedrukking en de extra afwerkingen. Als laatste bepaal je de oplage van je drukwerk. Wij hebben alvast een aantal oplages voor je berekend, en je kunt hier ook je eigen oplage berekenen. Zo weet je zeker dat je genoeg exemplaren van je drukwerk ontvangt. Om het helemaal af te maken, geven we hier ook de verwachte afleverdatum aan.Voordat je de bestelling afrekent, vragen we je om een account aan te maken of in te loggen. Met je eigen exclusieve PeterPrint account houd je alle bestellingen goed in het oog, kun je de facturen inzien en kun je ook bestellingen direct opnieuw bestellen. Perfect als je een herhaalbestelling hebt!Voordat we het drukwerk kunnen leveren, hebben we wel jouw drukbestanden nodig. Deze kan je na het betalen van de bestelling uploaden in onze uploader. Voordat je de bestanden uploadt is het belangrijk even onze aanleverspecificaties door te lezen, zodat je een perfect bestand kunt aanleveren!

Na het uploaden van de bestanden gaan wij voor je aan de slag. We controleren persoonlijk elk drukbestand, zodat we zeker weten dat jij tevreden bent met je drukwerk. Is er een probleem met je drukbestand? Dan krijg je van ons per mail een berichtje hierover, inclusief hoe je het probleem oplost. Is alles in orde? Dan schieten wij het drukbestand direct door naar de drukpers, zodat jij snel je drukwerk ontvangt!Heb je vragen over het bestellen van drukwerk, de aanleverspecificaties, de levering of iets anders? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag verder!