Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Jildou Bouma

Goed dat je onze blog hebt gevonden. Hier vertellen we je alles over drukwerk, ontwerpen en leuke nieuwtjes. We zijn namelijk altijd op zoek naar unieke papiersoorten en bijzondere toepassingen. Alles om jou te inspireren en op weg te helpen!

Mag het een dagje langer duren? Bestel vanaf nu met korting!

In een wereld waarin alles steeds sneller moet, maken wij juist een beweging de andere kant op. Sinds de start van PeterPrint bieden we standaard enorm snelle productietijden aan. Geen zorgen; dat blijven we ook doen. We gaan je alleen ook een alternatief geven voor als je wat meer tijd hebt, en daar krijg je een lagere prijs voor terug. Lees snel verder!

Lees blog

Zelf een stickervel maken

Wil je je eigen stickervel maken? Op een stickervel kun je een heleboel kleine stickers kwijt. Handig, en het ziet er ook nog eens tof uit! Lees snel verder om te weten hoe jij je stickervel laat drukken met behulp van onze handige templates.

Lees blog