Toggle Nav
Bezig met laden...

Gekleurd papier bedrukken

Gekleurd papier bedrukken

Wist je dat je ook op gekleurd papier kunt drukken? Als je drukt met witte inkt dan krijg je nog een specialer effect. Een fantastische keuze wanneer je nét even wat anders wil dan het standaard witte velletje. Want zwart op wit kennen we allemaal, maar wit op zwart, roze of lime? Dat trekt de aandacht!

Gekleurd papier

Mogelijkheden drukken op gekleurd papier

Met de introductie van gekleurd papier hebben we ook meteen de mogelijkheid gecreëerd om met witte inkt te kunnen drukken, vinden we gaaf! Al onze gekleurde papiersoorten zijn verkrijgbaar op 320 gr/m2. Dit is een perfecte stevigheid voor ansichtkaarten of visitekaartjes.

Black: zwart papier bedrukken

Zwart papier is echt perfect voor een uniek stukje drukwerk. Visitekaartjes op zwart papier zijn gaaf als je dit met witte inkt bedrukt. Door een witte laag onder je fullcolour beeld te zetten kan je ook kleuren goed laten uitspringen. Je kunt ook zwart op zwart drukken voor een subtiele look zoals hier beneden is afgebeeld! Let op, dit is niet te te vergelijken met het duidelijke Spot UV lak.

Lime Tonic

Lime Tonic is een unieke gekleurde papiersoort. Deze zit een beetje tussen geel en groen in. Fullcolour komt er prima uit, vooral als je dit bedrukt in combinatie met witte inkt.

Urban Grey

Urban Grey geeft een luxe uitstraling aan je drukwerk. Zeker in combinatie met wit is grijs papier een bijzondere match.

Cosmo Pink

Dit is niet zomaar een roze papierkleur, maar een krachtige fluor roze die alle aandacht trekt! Wit en zwart knallen hier prachtig op uit!

Visitekaartje PeterPrint

Wil je graag een full-colour afbeelding op gekleurd papier laten drukken? Zorg dat je altijd een laag dekwit eronder plaatst., zo knalt je full-colour afbeelding er uit! Vooral met zwart papier is dit altijd nodig, zoals wij hierboven met ons logo hebben gedaan. Zonder laag dekwit zullen kleuren namelijk niet goed zichtbaar zijn op donker papier.

Meer informatie

Heb je vragen over onze gekleurde papiersoorten, of zou je graag een papiersamples willen ontvangen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.