• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Stansen doen we zo!

Wil je echt opvallen met je drukwerk? Probeer dan eens een toffe afwerking zoals stansen! Door te stansen kun je bijvoorbeeld ronde flyers drukken of een deurhanger. Maar een eigen vormpje is nog veel leuker natuurlijk. In principe is elke vorm mogelijk dus laat je creativiteit de vrije loop!

Wat is stansen?

Na het drukken gaan de drukvellen naar onze stansmachine. Als je een unieke vorm wilt dan laten we eerst een stansmes voor je maken. Dit is een heel ambachtelijk proces en daarom vaak nog al prijzig. Als het gaat om een product die al op onze website staat dan profiteer je ervan dat de vorm niet helemaal opnieuw gemaakt hoeft te worden. De stansvorm drukt de scherpe vorm in het papier, waarna het met hele kleine puntjes op een aantal delen vast blijft zitten aan het vel. Dit wordt uitgedrukt zodat je een perfect product ontvangt. Het restpapier recyclen we uiteraard keurig, wel zo fijn voor Moeder Aarde.

Hoe ziet gestanst drukwerk eruit?

Je hebt vast al een idee hoe het eruit ziet, maar hierbij een paar voorbeelden ter inspiratie:
Printjesdag Deurhanger Direct Mail Chocoladereep
Heb je vragen over het stansen van drukwerk, of wil je direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag.