• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Waterbestendig papier: Synaps

Waterbestendig Synaps

Perfect voor menukaarten

Als we iets niet mooi vinden op een terras dan zijn het wel geplastificeerde menukaarten. Als het even kan nog in Comic Sans ook. Daarom zijn we stad en land afgereisd om op zoek te gaan naar een vochtbestendige en waterdichte papiersoort, zonder zo’n gek plastic randje. En die hebben we gevonden: Synaps! Synaps is een synthetische materiaalsoort en daardoor perfect voor buitengebruik of in de horeca.

Waterbestendig papier

Doordat Synaps een synthetische papiersoort is kan het dus tegen een spatje water. Een nadeel is dat het niet heel goed vouwt. De vezels van het synthetische materiaal zijn dusdanig sterk dat het continu weer in de oude vorm wil terugkeren. Je kunt het dus wel vouwen maar het zal altijd behoorlijk open blijven staan. Ook is het bijna niet te scheuren waardoor het langer meegaat. Dit materiaal wordt gemaakt van onder andere polypropyleen en is perfect voor digitaal drukwerk door het vlakke oppervlakte en de helderwitte kleur.

Vragen

Heb je toch nog vragen over Synaps, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag.