• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Welk lettertype is dit?


What the font


Er is niets vervelender dan op zoek gaan naar een lettertype. Een klant komt met een visitekaartje waar het perfecte lettertype op staat voor zijn of haar nieuwe huisstijl. Dit lettertype vinden kan soms een hele uitdaging zijn, maar geen paniek! Want binnen een paar minuten weet je precies welk font er gebruikt is met het tooltje

WhatTheFont

Deze site bestaat al erg lang en ken je misschien al. Je uploadt een foto, vervolgens check je of de letters die de site detecteert correct zijn en je krijgt een aantal opties te zien van passende lettertypes. Dit was niet altijd even secuur omdat het complete plaatje gescand werd. Redelijk onhandig als je even snel wilt checken wat dat ene gave font is op de menukaart.

Gelukkig hebben ze ook al een tijdje een handige app! Het werkt vrij simpel; je maakt een foto, de app detecteert welke gebieden tekst bevatten. Dit kun je zelf nog wijzigen. Vervolgens geeft de app een aantal suggesties van de bijbehorende lettertypes. Bij de wat uniekere fonts heb je een hele grote kans dat de juiste wordt weergegeven. Voor ons een onmisbare tip voor het opmaken van drukwerk. Let erop dat je foto’s voldoende contrast hebben, dat zorgt voor het beste resultaat!

Download WhatTheFont voor iPhone

Download WhatTheFont voor Android

Heb je nog vragen over het gebruik van fonts? Neem gerust contact met ons op!