Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
Bancontact Mr Cash MasterCard Visa PayPal
Bel ons 078 48 66 68
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Productsheets drukken

Vanaf €16,11

productsheets-drukken Aanleverspecificaties

Op zoek naar een goede online drukkerij om je productsheets te laten drukken? Dan hoef je niet verder te zoeken. Productsheets drukken bij PeterPrint staat voor hoge kwaliteit en snelheid. We drukken de bladen op verschillende papiersoorten. Om ze handig op te bergen in ringbandmappen kun je ze ook meteen door ons laten boren. Voordelig, maar kwalitatief zo goed gedrukt dat de sheets nauwelijks van conventioneel drukwerk te onderscheiden zijn. Probeer het uit en laat snel je productsheets drukken bij PeterPrint!

Meer informatie

Kies het eindformaat

Meest gekozen

Kies de orientatie

Kies de papiersoort

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Meest gekozen

Kies het papiergewicht

Meest gekozen

Kies de bedrukking

Meest gekozen

Extra opties

Aantal ontwerpen

Kies je oplage

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geupload. Uploaden kan later, na de bestellingen. Prijzen zijn excl. BTW. Inclusief gratis verzending.

Kies een andere oplage

Mail mij deze prijslijst

Productsheets drukken bij PeterPrint

Wanneer je besluit om productsheets bij PeterPrint te laten drukken profiteer je van onder andere de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Altijd supersnel geleverd
  • Diverse papiersoorten en afwerkingen
  • Hoge kwaliteit digitaal drukwerk
  • Kies je eigen formaat
  • Ook in kleine oplages

Productie van de datasheets

Voor het drukken van datasheets gebruiken we alleen de beste kwaliteit persen op het vlak van digitaal drukwerk. Doordat deze machines elk vel uniek kunnen drukken zijn ze heel geschikt voor datasheets, productsheets, databladen, productbladen en andere infobladen. Je kunt het aantal ontwerpen van de sheets zelf bepalen. We hebben veel verschillende papiersoorten zodat je zeker weet dat de papiersoort past bij de gewenste uitstraling van het merk of product. Ook een afwijkend formaat vul je makkelijk zelf in. Doordat we digitaal drukken worden de datasheets bovendien ook heel snel geleverd!

Afwerking van de datasheets

Na het drukken van de datasheets gaan de vellen naar de afwerking. Hier worden de grote vellen gesneden in het gewenste formaat. Eventueel kun je er nog voor kiezen om de datasheets te voorzien van boorgaten. De boorgaten zorgen ervoor dat je ze eenvoudig kunt opbergen in een ringbandmap. Je hebt de keuze uit 2- of 4-gaats. Voor extra bescherming en een mooie matte of glanzende finish kun je ervoor kiezen om ze te laten lamineren. Zo gaan je datasheets langer mee en ogen ze nóg professioneler.

Meerdere soorten productsheets

Wil je meerdere productsheets met dezelfde oplage tegelijk drukken? Selecteer dan heel makkelijk meerdere soorten bij ‘aantal ontwerpen’.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over onze productsheets of heb je vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord!

Terug naar berekenen