• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Omdat de decembermaand altijd extra druk is voor de transportbedrijven kan het zijn dat je pakketje er een dagje langer over doet. Bestel je drukwerk dus op tijd :) Lees meer

Visitekaartjes spoed drukken

Vanaf €24,44

Heb je snel visitekaartjes nodig? Dan ben je bij PeterPrint aan het goede adres. Bij ons druk je eenvoudig, goedkoop en snel visitekaartjes in de hoogste kwaliteit digitaal drukwerk. Natuurlijk kies je bij ons het gewenste formaat en de oplage helemaal zelf, zodat je precies ontvangt wat je nodig hebt. Moeten de visitekaartjes extra opvallen? Kies dan voor een speciale papiersoort of afwerking, voor een professionele en luxe resultaat. Natuurlijk maak je maar 1 keer een eerste indruk, en met een visitekaartje van PeterPrint weet je zeker dat deze indruk positief is. Heb je met spoed visitekaartjes nodig? Als je voor 16:00 besteld heb je de visitekaartjes de volgende werkdag al in huis!

Lees meer

Kies het soort product

Visitekaartjes drukken bij PeterPrint

Wanneer je visitekaartjes laat drukken bij PeterPrint profiteer je van veel voordelen, waaronder de volgende: • Hoge kwaliteit digitaal drukwerk
 • Kies je eigen formaat
 • Altijd supersnel geleverd
 • Verschillende papiersoorten
 • Ook kleine oplages visitekaartjes
 • Diverse afwerkingen mogelijk

Productie van visitekaartjes

Al onze visitekaartjes drukken we digitaal op HP Indigo drukpersen. Hierdoor profiteer je van zeer lage opstartkosten en hoge flexibiliteit. Zo is het mogelijk om je eigen formaat te kiezen, en ook om je eigen oplage te bepalen. Visitekaartjes zonder speciale afwerking versturen we bijna altijd nog dezelfde dag, waardoor je ook op het laatste moment bij PeterPrint terecht kan. De visitekaartjes worden voor het drukken ingedeeld op een drukvel. Omdat we elk drukvel uniek kunnen indelen is het ook mogelijk om meerdere ontwerpen tegelijk te laten drukken. Zo kun je eenvoudig voor meerdere mensen een visitekaartje laten drukken, zonder hoge opstartkosten per ontwerp!

De afwerkingen

Wanneer de visitekaartjes gedrukt zijn gaan deze naar de afwerking. Hier kunnen de visitekaartjes bijvoorbeeld gelamineerd worden. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en een betere bescherming tegen invloeden van buitenaf. Laminaat is beschikbaar in een matte en glanzende variant, zodat je precies de juiste uitstraling kunt krijgen. Ook kunnen we een boorgat aanbrengen in elk visitekaartje, waardoor je ze kan gebruiken als label voor kleding, als kaartje aan bloemen of als label aan flessen wijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je dat de visitekaartjes extra opvallen? Dan kun je de hoeken van de visitekaartjes laten afronden, waardoor de kaartjes op een creditcard gaan lijken. Bijkomend voordeel is dat de hoekjes minder omvouwen en dat je erg opvalt in vergelijking met de concurrentie!

Meerdere soorten visitekaartjes bestellen

Wil je meerdere ontwerpen visitekaartjes drukken? Bij PeterPrint bestel je eenvoudig en snel meerdere ontwerpen visitekaartjes in dezelfde bestelling. Zo is het gemakkelijk om voor meerdere mensen tegelijk visitekaartjes te bestellen, zonder hoge opstartkosten per ontwerp. Je kiest bij ons eenvoudig het aantal ontwerpen in de calculator, bij het kopje “aantal ontwerpen”.

Boorgat

Ga je visitekaartjes drukken en wil je deze laten voorzien van een boorgat? Om te zorgen dat dit direct goed gaat, hebben we aanleverspecificaties gemaakt. Hierin leggen we precies uit hoe je je bestanden bij ons kunt aanleveren:Witte inkt

Wil jij je visitekaartjes een uniek uiterlijk geven? Druk de kaartjes dan met witte inkt, voor een zeer luxe uitstraling. Let wel op dat er bij de vormgeving rekening gehouden moet geworden dat dit een professionele DTP klus is. Ook heb je het programma InDesign hiervoor nodig. Lees onderstaande aanleverspecificaties even goed door, en download het template. De link naar het template vind je in de deze aanleverspecificaties:Meer informatie

Kom je er niet helemaal uit, en heb je vragen over het drukken van visitekaartjes, de verschillende afwerkingen of over iets anders? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag!