Toggle Nav

Status ivm coronavirus

Bezig met laden...

Omdat het coronavirus veel vragen oproept houden we je graag op de hoogte van de actuele status binnen PeterPrint en wat het coronavirus betekent voor de productie en levering van je drukwerk. Op dit moment draait alles op volle toeren door en doen we er alles aan om de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen.


Statusupdate donderdag 23-04-2020

Status productie
Er zijn een aantal mensen uit voorzorg thuis i.v.m. verkoudheidsklachten, hierdoor hebben we iets minder capaciteit dan normaal maar dit zal geen structurele vertragingen opleveren. In de productie zijn verschillende maatregelen getroffen volgens de richtlijnen zodat iedereen veilig aan het werk kan en er onderling zo min mogelijk contact is.


Status klantenservice
We zijn bereikbaar zoals je van ons gewend bent. Wel werken de meeste mensen thuis. Je kan dus gewoon met ons bellen, mailen of chatten.


Status bezorging
Op dit moment worden de pakketten nog zonder grote vertragingen afgeleverd. De chauffeur zal in principe zelf het pakket aftekenen en houdt gepaste afstand. Uiteraard is ook de bezorger extra alert op alle hygi├źnemaatregelen. Het is bovengemiddeld druk bij de koeriersbedrijven waardoor we soms kleine vertragingen zien.


Als er zaken veranderen dan zullen we dit artikel meteen updaten. Hopelijk zorgen alle maatregelen ervoor dat de situatie snel onder controle is.

Namens alle PeterPrint'ers; heel veel sterkte en succes in deze gekke periode. Denk om jezelf en de mensen om je heen.

Terug naar klantenservice