afwerkingen

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken

Soms wil je net een beetje extra. Ontdek daarom de magie van afwerkingen. Van de schitterende glans van foliedruk tot de bescherming van laminaat. Wat je ook kiest, je transformeert je drukwerk in een meesterwerk. Benieuwd hoe onze afwerkingen tot leven komen in je eigen handen? Vraag dan ons Sampleboek aan!

FOLIEDRUK Goud
GOUD

foliedruk goud

Gouden foliedruk is een van onze populairste afwerkingen. We brengen hierbij een dunne laag gouden folie aan op specifieke delen van het drukwerk die jij hebt gekozen, dus laat je creativiteit de vrije loop!

Meer over gouden foliedruk
FOLIEDRUK Roségoud
ROSÉGOUD

foliedruk roségoud

Roségouden foliedruk is een afwerking waarbij we een dun metallic laagje roségouden folie aanbrengen op de delen van je design die echt moeten opvallen. Hiermee springt dit onderdeel van jouw ontwerp direct in het oog, en kun je spelen met contrast. Tijd om jouw creativiteit de vrije loop te laten!

Meer over roségouden foliedruk
FOLIEDRUK Brons
BRONS

foliedruk brons

Bronzen foliedruk is één van onze unieke afwerkingen waarmee je jouw ontwerp nog specialer maakt. We brengen hierbij een laagje metallic bronsfolie aan over bepaalde, door jou aangegeven gebieden. Hierdoor kun je jouw drukwerk nog meer tot leven brengen.

Meer over bronzen foliedruk
FOLIEDRUK Zilver
ZILVER

foliedruk zilver

Zilveren foliedruk is de perfecte manier om je ontwerp te laten stralen. Hierbij voegen we een laagje metallic zilverfolie toe op de plekken die jij kiest, waardoor die delen extra opvallen. Of je nu een subtiele hint of een opvallend detail wil, met zilveren foliedruk kun je alle kanten op. Laat je creativiteit de vrije loop!

Meer over zilveren foliedruk
FOLIEDRUK Blauw
BLAUW

foliedruk blauw

Blauwe foliedruk is een afwerking die je kunt kiezen om je ontwerp net iets specialer te maken. Hierbij brengen we een laagje metallic-achtig blauwe folie over bepaalde gebieden over het drukwerk heen. De plek van de foliedruk bepaal je zelf. Dus laat die creativiteit maar stromen!

Meer over blauwe foliedruk
FOLIEDRUK Zwart
Zwart

foliedruk zwart

Met zwarte foliedruk brengen we een laagje zwarte folie aan op de delen van je ontwerp die je wilt laten schitteren. Dit zorgt voor glans, contrast en een subtiele, maar krachtige uitstraling. Perfect voor het benadrukken van details. Laat je creatieve geest de loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden van ons zwarte folie.

Meer over zwarte foliedruk
FOLIEDRUK Holografisch
HOLOGRAFISCH

foliedruk holografisch

Holografische foliedruk is misschien wel onze meest betoverende afwerking, ontworpen om jouw drukwerk een extra dimensie te geven. We brengen hierbij een speciale folie aan die het licht vangt en reflecteert in een spectrum van kleuren. Zo verandert je drukwerk vanuit elke kijkhoek en kleurt het in elke lichtbron weer anders. Dit maakt elk stuk uniek en opent een wereld aan mogelijkheden. Dus laat je creativiteit de vrije loop!

Meer over holografisch
FOLIEDRUK Holografische confetti
HOLOGRAFISCHE CONFETTI

foliedruk holografische confetti

Holografische confetti foliedruk is een opvallend uitbundige en feestelijke afwerking. Een laagje speciale confetti-folie vangt het licht op en kaatst dit terug in een veelzijdig kleurenpalet, waardoor je ontwerp elke keer weer een beetje anders lijkt. Dit biedt enorm veel mogelijkheden voor vrolijke uitingen. Dus laat je creativiteit de vrije loop en creëer een glitterspektakel!

Meer over confetti
SPOT-UV LAK Spot-UV lak
Spot-UV lak

Spot-UV lak

Spot-UV lak is een speciale techniek waarbij we een glanzende laklaag aanbrengen op uitgekozen delen van het drukwerk. Hierdoor laat je bepaalde elementen visueel uitspringen.

Meer over spot-UV lak
STANSEN Stansen
STANSEN

stansen

Stansen, ook wel bekend als contoursnijden, biedt je de mogelijkheid om drukwerk in elke gewenste vorm te snijden. Weg met standaard rechthoekige formaten; tijd voor creativiteit en originaliteit!

Meer over stansen
WITTE INKT Witte inkt
Witte inkt

Witte inkt

Witte inkt is een extra optie bovenop de standaard CMYK-kleuren, iets wat je niet zomaar in een printer terugvindt. De drukpersen in onze drukkerij kunnen wél met witte inkt drukken. Hiermee creëer je unieke contrasten!

Meer over Witte inkt
RONDHOEKEN Ronde hoeken
RONDHOEKEN

Ronde hoeken

Met ronde hoeken geef je jouw drukwerk een unieke en speelse uitstraling. Het zachte, afgeronde ontwerp draagt bij aan een vriendelijk en toegankelijk beeld, wat jouw ontwerp net dat beetje extra geeft.

Meer over ronde hoeken
LAMINAAT Glanzend
GLANZEND

Glanzend laminaat

Glanzend laminaat is een afwerking waarmee je jouw drukwerk beschermt tegen krassen en vlekken. Hierdoor gaat het langer mee. En het heeft ook visuele voordelen. Door de prachtige glans reflecteert het licht in bepaalde hoeken op je drukwerk, waardoor het zelfs van een afstandje je blik vangt. Je drukwerk zal minder scheuren, vlekken of smetten én krijgt een kwalitatievere uitstraling.

Meer over glanzend laminaat
LAMINAAT Krasvast mat
KRASVAST MAT

Krasvast mat laminaat

Krasvast mat laminaat is een extra sterke, matte coating die volledig bestand is tegen krassen. Waar glanzend of mat laminaat de inkt van je drukwerk beschermt, beschermt krasvast mat laminaat het papier zelf ook. Zelfs bij intensief gebruik!

Meer over krasvast mat
LAMINAAT Mat
MAT

mat laminaat

Mat laminaat is een afwerking waarbij we een transparante, matte folie over je ontwerp aanbrengen. Hierdoor gaat je drukwerk niet alleen langer mee, maar creëer je een mooie matte uitstraling.

Meer over mat laminaat
LAMINAAT Soft touch mat
SOFT TOUCH MAT

soft touch mat laminaat

Soft touch mat laminaat is ook mat, maar heeft daarnaast een heel zachte afwerking. Je zal hier niet meer vanaf kunnen blijven! Dit is extra leuk bij visitekaartjes, omdat ontvangers verrast zullen worden door de zachte feel van je kaartjes.

Meer over soft touch mat
RILLEN Rillen
RILLEN

rillen

Bij rillen maken we een ingedeukte lijn (rillijn) op de plek waar het drukwerk gevouwen moet worden. Dit doen we door middel van een mechanische ril, of laserril.

Meer over rillen
BINDINGSWIJZE Lijmen
LIJMEN

Lijmen

Lijmen is één van onze drie bindingswijzen. Deze binding is het minst opvallend, want we lijmen hierbij in de rug, met een omslag eromheen. Zo krijg je een superstrak resultaat voor je softcover boeken, magazines, jaarverslagen en meer.

Meer over lijmen
BINDINGSWIJZE Nieten
NIETEN

Nieten

Nieten is één van onze drie bindingswijzen. Hierbij voorzien we je magazine, brochure of menukaart van twee nietjes. Deze bindwijze is perfect als je een voordelige optie zoekt.

Meer over nieten
BINDINGSWIJZE Wire-O
Wire-O

Wire-O

Wire-O is één van onze drie bindingswijzen en kan je ook kennen als een spiraalbinding. Je kan voor Wire-O kiezen bij brochures, magazines, menukaarten en kalenders. Wire-O boekwerken kan je makkelijk openslaan en de pagina’s blijven altijd mooi open liggen.

Meer over Wire-O
PERFORATIELIJN Perforatielijn
perforatielijn

perforatielijn

Een perforatielijn bestaat uit hele kleine gaatjes die we in het papier zetten. Hierdoor kan je heel eenvoudig een deel van het drukwerk afscheuren.

Meer over perforatielijnen
BOORGAT Boorgat
boorgat

boorgat

Een perforatielijn bestaat uit hele kleine gaatjes die we in het papier zetten. Hierdoor kan je heel eenvoudig een deel van het drukwerk afscheuren.

Meer over boorgaten