Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
Bancontact Mr Cash MasterCard Visa PayPal
Bel ons 078 48 66 68
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Levertijd en verzending

Levertijd

Als je een product maakt bepalen we aan de hand van de door jou gekozen specificaties de verwachte leverdatum. De meeste producten die je op een werkdag voor 16 uur bestelt, kunnen dezelfde werkdag nog verzonden worden. Sommige afwerkingen hebben wat meer tijd nodig, bijvoorbeeld nieten, rondhoeken of lijmen. Dit wordt allemaal in acht genomen bij het bepalen van de te verwachten leverdatum.

Op deze datum kun je rekenen. Want met uitzondering van overmacht en problemen in de bezorging, leveren we in 99,6% van de tijd op de afgesproken datum of zelfs vroeger. Is iets niet op tijd? Ook Peterprint is afhankelijk van machines, mensen en bezorgers. Neem daarom snel contact met ons op als iets niet op tijd geleverd werd. Dan bekijk ik of ik de levering alsnog zo snel mogelijk tot bij jou kan krijgen.

Heb je iets sneller nodig dan op de website vermeld staat? Neem contact op! Dan kijken we samen of het nog sneller kan.

Verzending

Alle pakketten worden verstuurd via DHL. En dit is ook nog eens gratis in Nederland en België! Je pakketje wordt op werkdagen bezorgd, dus van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag, zondag en op nationale feestdagen wordt helaas niet bezorgd. Bijna altijd levert DHL je pakketje binnen een werkdag af nadat ik dit bij ze heb aangeboden, maar heel soms gebeurt het dat een pakketje een dagje vertraging heeft. Met een 11-uurs zending heb je iets meer zekerheid aangezien deze pakketten voorrang krijgen bij DHL.

11-uurs levering

Bij het afrekenen kun je ook kiezen voor een 11-uurs levering. Op de verwachte leverdatum levert DHL je pakketje af vóór 11 uur. Hiervoor vraagt DHL een meerprijs van €10. Let op: deze service zorgt alleen voor een snellere verzending, de productietijd en verwachte leverdatum blijven dezelfde.

Leveradres wijzigen

In je adresboek kun je makkelijk je adressen beheren en aanpassen voor toekomstige bestellingen. Heb je al een order geplaatst en wil je dit adres nog veranderen? Neem dan even contact op. Dan kijk ik na of we dit nog kunnen aanpassen.

Terug naar klantenservice

Twv
€20
Sample box

Gratis Sample Box

Bestel een uitgebreid pakket met papiermonsters
t.w.v. €20,00:

  • Alle papiersoorten
  • Alle drukwerkkwaliteiten
  • Speciale afwerkingen
Bestel gratis