• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Omdat de decembermaand altijd extra druk is voor de transportbedrijven kan het zijn dat je pakketje er een dagje langer over doet. Bestel je drukwerk dus op tijd :) Lees meer

Levertijd en verzending

Levertijd

Als je een product maakt bepalen we aan de hand van de door jou gekozen specificaties de verwachte leverdatum. De meeste producten die je op een werkdag voor 16 uur bestelt, kunnen op dezelfde werkdag nog verzonden worden. Sommige afwerkingen hebben wat meer tijd nodig, bijvoorbeeld nieten, rondhoeken of lijmen. Dit wordt allemaal meegenomen in de verwachte leverdatum.Op deze datum kun je rekenen. Want met uitzondering van overmacht en problemen in de bezorging, leveren we in 99,6% van de tijd op de afgesproken datum of zelfs eerder. Is iets niet op tijd? Ook Peterprint is afhankelijk van machines, mensen en bezorgers. Neem daarom snel contact met ons op als iets niet op tijd is geleverd. Dan ga ik alsnog kijken of ik dit zo snel mogelijk bij je kan krijgen.Heb je iets sneller nodig dan op de website vermeld staat? Neem contact op! Dan kijken we samen of het nog sneller kan.

Verzending

De meeste pakketten versturen we met DHL, af en toe met DPD. En dit is ook nog eens gratis in Nederland en België! Je pakketje wordt op werkdagen bezorgd, dus van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag, zondag en op nationale feestdagen wordt helaas niet bezorgd. Bijna altijd levert DHL je pakketje binnen een werkdag af nadat ik dit bij ze heb aangeboden, maar heel soms gebeurt het dat een pakketje een dagje vertraging heeft. Met een 11-uurs zending heb je iets meer zekerheid aangezien deze pakketten voorrang krijgen bij DHL.

11-uurs levering

Bij het afrekenen kun je ook kiezen voor een 11-uurs levering. Op de bezorgdag levert DHL je pakketje vóór 11 uur af. Hiervoor vraagt DHL een meerprijs van €10,-. Let op: deze service zorgt alleen voor een snellere verzending, de productietijd en verwachte leverdatum blijven hetzelfde.

Leveradres wijzigen

In je adresboek kun je eenvoudig je adressen beheren en aanpassen voor toekomstige bestellingen. Heb je al een order geplaatst, en wil je dit adres nog veranderen? Neem dan even contact op. Dan kijk ik even of we dit nog kunnen aanpassen.Terug naar klantenservice