Over PeterPrint

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Hoi! Ik ben PeterPrint

Het gezicht van een stel hele fijne digitale drukkers. Online drukkers die geen blad voor de mond nemen. Samen met jou zorgen we ervoor dat je creatieve ontwerp perfect op papier komt. Want op PeterPrint kan je rekenen. Als het snel moet. Of op een bijzonder papiertje. Als het milieu belangrijk voor je is. Maar ook als je gewoon een scherpe prijs zoekt. Wij geloven dat drukwerk bestellen een fluitje van een cent moet zijn, dat iedereen elkaar kan inspireren, en dat we onze impact op het milieu zo klein mogelijk moeten houden.

PeterPrint in het kort

  • Altijd persoonlijk contact
  • Bijzondere & milieuvriendelijke papiersoorten
  • Eigen productie

Drukwerk bestellen: makkelijker dan ooit

Met de opmars van digitaal drukken zijn we in 2013 begonnen met PeterPrint. Een online drukkerij met een frisse blik, die er speciaal is voor ontwerpers, reclamebureaus, illustratoren en andere creatievelingen. Als creatieveling kleur je graag buiten de lijntjes. Daarom geven we je alle vrijheid. Geen vaste formaten, vormen of oplages: je kiest het allemaal zelf. We hebben meer dan 20 papiersoorten om uit te kiezen, in verschillende diktes. Daar reizen we stad en land voor af. En ook een unieke afwerking zoals foliedruk maken we mogelijk vanaf 1 exemplaar.

Jij bent goed in het design, wij zijn er goed in om dat design perfect op papier te krijgen. Ons drukwerk is altijd van topkwaliteit. Dit krijgen we voor elkaar met ons team van drukwerkexperts. Als je contact met ons hebt dan spreek je dus ook iemand met verstand van zaken. Die het echt leuk vindt om je te helpen. En het Adobe pakket op z'n duimpje kent.

Ook vinden we dat bestellen zo makkelijk mogelijk moet gaan. Daarom hebben we onze webshop samen met onze klanten gebouwd, en werken we elke dag hard om ons platform verder te verbeteren.

Daarnaast vinden we het belangrijk om je te inspireren. En wie kan jou nu beter inspireren dan onze klanten zelf? Daarom hebben we een supertoffe inspiratie overzicht voor je gebouwd: onze Plaatjesparade. Deze presenteren we met trots aan je, voor als je wil weten hoe die ene papiersoort er nu precies uitziet. Of als je gewoon lekker wat wil rondkijken.

Digitaal drukken en het milieu

De digitale drukpers zette de drukwereld op z'n kop. Opeens werd drukken veel flexibeler, én was de drukkwaliteit net zo hoog als bij offset drukken. Zo kan je al vanaf één exemplaar bestellen en zelfs meerdere ontwerpen tegelijk drukken. Daarnaast zijn er geen prijzige, milieuvervuilende drukplaten meer nodig, zoals bij offset drukken. Dit betekent minder hoge opstartkosten voor jou. Dit zorgt ervoor dat als je in kleine oplage wil drukken vooral beter uit bent met een digitale drukpers. Snel drukwerk nodig? Dan zit je met een digitale drukker ook helemaal goed.

We zijn ons bewust van onze voetafdruk, en zien we het als onze taak om drukwerk stapje voor stapje duurzamer te maken. Daarom planten we samen met Trees For All bomen terug en hebben we een grote voorliefde voor milieuvriendelijke papiersoorten. Lees er meer over op onze papier en milieu pagina.

PeterPrint en de toekomst

Samen met onze drukpartners streven we naar de beste kwaliteit. PeterPrint is de afgelopen jaren hard gegroeid, en sinds 2021 zijn we dan ook trotse eigenaar van onze eigen drukkerij. Hiermee hopen we nog verder te groeien, en te investeren in nieuwe (duurzame) drukwerkmogelijkheden. We hebben er zin in!

Je leest het al, we zijn een online drukker die het net even anders doet. Daag ons vooral uit en ontdek de eindeloze mogelijkheden van digitaal drukwerk. Enne, bestel ook vooral onze gratis Sample Box! We laten je graag zien wat we allemaal te bieden hebben.

PS Ben je benieuwd hoe bestellen bij PeterPrint in zijn werk gaat? Check het hier.

Onze mensen

Bekijk wie we zijn

 

Reinier Immenga

Remco Spriensma

Jason van Geldorp

Nienke Bakker - Venema

Jeroen Brugman

Marieke van Wijk

Wouter Mathijssen

Vera Willems

Ellen Hoving

Merijn de Boer

Arno Kristiaan

Wouter Stulp

Martijn van Dijk

Eric Landheer

Melvin Tehubijuluw

Margriet Kingma

Ferry Lammerts