Blog

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Goed dat je onze blog hebt gevonden. Hier vertellen we je alles over drukwerk, ontwerpen en leuke nieuwtjes. We zijn namelijk altijd op zoek naar unieke papiersoorten en bijzondere toepassingen. Alles om jou te inspireren en op weg te helpen!

Wat is een huisstijl?

De een noemt het een huisstijl, de ander een visuele identiteit of brand identity. Over een ding zijn we het allemaal eens: een goede huisstijl is onmisbaar voor ieder bedrijf, merk en product. Een huisstijl is veel meer dan een logo. Wat een huisstijl, visuele identiteit of brand identity precies is, leggen we uit in deze blog!

Lees blog

Ontwerper in beeld: EVITAROZA

Ken jij onze Plaatjesparade al? Hier delen we drukwerk van verschillende makers. Alle creaties vormen samen een bron van inspiratie. Des te leuker om te ontdekken wie er achter deze creaties zit. Vandaag interviewen we kunstenaar, illustrator en ontwerper Evita, ook wel EVITAROZA. Zij is gek op onze foliedruk!

Lees blog

Grote foliedruk update in ons assortiment

Altijd al gedroomd van een regenboogeffect op je drukwerk? Tintoretto fan, maar mist er soms nog iets? Of is jouw lievelingskleur fonkelend koningsblauw? Je stoutste drukwerkdromen worden werkelijkheid. We hebben namelijk een heel grote update voor foliedruk: maar liefst 4 nieuwe foliesoorten en 3 nieuwe papiermogelijkheden voor foliedruk en Spot-UV lak! Lees snel verder om erachter te komen welke dit zijn.

Lees blog

Drukwerk stansen doen we zo!

Wil je bijzonder drukwerk maken? Iets waarmee je ontwerp direct in het oog springt? Dan is het gaaf om hiervoor een geheel eigen vorm te gebruiken. Door je drukwerk te stansen, zit je niet vast aan vaste formaten en kun je je creativiteit de vrije loop laten. In deze blog leggen we je uit hoe stansen werkt, welke manieren van stansen er zijn en helpen we je op weg met bestellen van stansdrukwerk. Lees snel verder!

Lees blog

Mag het een dagje langer duren? Bestel vanaf nu met korting!

In een wereld waarin alles steeds sneller moet, maken wij juist een beweging de andere kant op. Sinds de start van PeterPrint bieden we standaard enorm snelle productietijden aan. Geen zorgen; dat blijven we ook doen. We gaan je alleen ook een alternatief geven voor als je wat meer tijd hebt, en daar krijg je een lagere prijs voor terug. Lees snel verder!

Lees blog