Blog

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Goed dat je onze blog hebt gevonden. Hier vertellen we je alles over drukwerk, ontwerpen en leuke nieuwtjes. We zijn namelijk altijd op zoek naar unieke papiersoorten en bijzondere toepassingen. Alles om jou te inspireren en op weg te helpen!

BioTop wordt BioPuur

Ben jij een echte BioTop fan? Dan is het goed om te weten dat we langzaamaan van merk veranderen. Dezelfde uitstraling en eigenschappen, maar dan met een nieuwe naam. BioTop wordt BioPuur! We leggen graag uit waarom BioTop plaatsmaakt voor BioPuur en wat je kunt verwachten van deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment.

Lees blog

Hoe duurzaam is Kraftpapier?

Kraftpapier is een unieke papiersoort. Met de herkenbare kartonbruine kleur en zichtbare vezels valt jouw drukwerk meteen op! De naam van de papiersoort komt van het Duitse woord ‘Kraft’ (kracht). Is Kraftpapier naast sterk ook duurzaam? Je ontdekt het in deze blog!

Lees blog

Wat is een huisstijl?

De een noemt het een huisstijl, de ander een visuele identiteit of brand identity. Over een ding zijn we het allemaal eens: een goede huisstijl is onmisbaar voor ieder bedrijf, merk en product. Een huisstijl is veel meer dan een logo. Wat een huisstijl, visuele identiteit of brand identity precies is, leggen we uit in deze blog!

Lees blog