• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Alles over stickerpapier

Stickerpapier


Ideaal voor als je boodschap echt moet blijven plakken: Stickers. Maar welk materiaal is het meest geschikt voor jouw toepassing? We hebben namelijk stickerpapier, vinyl en een transparant stickermateriaal. De stickers leveren we als losse exemplaren, dus niet op vel of rol maar gesneden op het formaat van de sticker.

Stickerpapier Mat, Glanzend en Hoogglanzend

Dit is onze meest gekozen sticker papier en is verkrijgbaar in een mat, glanzende en hoogglanzende variant. Dit sticker papier is een gestreken papiersoort en is niet waterbestendig. Wij raden dus af om dit voor buiten te gebruiken. Je zou het bijvoorbeeld perfect kunnen gebruiken voor het maken van een etiket! Deze materialen hebben een breekslit waardoor je de sticker makkelijk van het papiertje los kunt halen.

Stickermateriaal Vinyl (PE wit mat)

Een mooie matte synthetische sticker soort. Doordat het geen papier maar synthetisch materiaal is kan dit tegen een spatje water. Ideaal voor buitengebruik dus. Let op: deze soort heeft helaas geen breekslit!

Stickermateriaal Vinyl (PE transparant)

Transparante stickers zijn ook van synthetisch materiaal en kunnen dus goed tegen wat vocht. Doordat het materiaal transparant is, zal alles wat in je ontwerp wit is doorzichtig worden, aangezien we de kleur wit niet meedrukken. Let op: deze soort heeft helaas geen breekslit!

p.s. wist je dat we ook ronde stickers kunnen drukken? Verkrijgbaar in 5 verschillende diameters!

Heb je toch nog vragen over stickerpapier, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag!