Ronde stickers drukken

Zelf ontworpen ronde stickers zijn echte eyecatchers. Deze stickers zijn ideaal voor een verpakking met eigen label of promotiemateriaal voor jouw merk. Wil je snel en gemakkelijk ronde stickers drukken? Om je keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we een aantal verschillende soorten stickerpapier op voorraad. Ook hebben we een vaste stansvorm voor ronde stickers klaar liggen. Zo laat je jouw rond gestanste stickers nog sneller online drukken! Bovendien ontvang je je stickers meestal al binnen 4 werkdagen. Ben je op zoek naar rechthoekige sticker? Bekijk dan onze pagina stickers drukken. Wil je kleine ronde stickers (kleiner dan 45mm) op een stickervel? Bezoek dan onze pagina voor stickervellen.

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Ronde stickers drukken

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.

Productiesnelheid

Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Ronde stickers drukken bij PeterPrint

Productinformatie

Ronde stickers zijn perfect voor het versieren van een cadeautje, het plakken op een doosje of als label op een product. Of ga voor hele unieke, ronde adresstickers! Bij ons kies je eenvoudig het stickermateriaal dat bij jouw doel past, en je bepaalt zelf het formaat van de ronde stickers.

Zit het gewenste formaat er niet tussen? Kijk dan eens bij stickers met eigen stansvorm. Als je een kleiner formaat dan 45mm zoekt, kan je ook kleinere stickers op een stickervel laten drukken.

Toon alle productinformatie

Stickermateriaal kiezen

We hebben verschillende soorten stickermateriaal. Stickerpapier mat is een gestreken stickerpapier. Het is stickerpapier is geschikt voor binnengebruik. Als je stickers tegen water moeten kunnen, kies je voor stickermateriaal vinyl. Hierdoor kan je ze ook buiten plakken, maar ze zijn niet UV-bestendig. De kleuren zullen daardoor langzaam vervagen. Onze stickers zijn dus niet geschikt voor langdurig buitengebruik. Wel is dit stickermateriaal ideaal als je het als etiket wil gebruiken voor bijvoorbeeld gekoelde producten. Je kunt kiezen uit een witte of transparante ondergrond. Bij de transparante stickers wordt alles wat wit is in je ontwerp na het drukken doorzichtig! 

Ronde stickers printen en aanleveren

Ronde stickers zijn niet moeilijk om op te maken in Illustrator of InDesign. Gebruik wel ons template voor ronde stickers zodat je zeker weet dat onze stansmachine je stickers ook goed kan stansen. Check ook even goed de aanleverspecificaties ronde stickers. Hierin leggen we uit hoe je het drukbestand opmaakt zodat deze perfect gedrukt kan worden. 

Hoe we ronde stickers drukken?

Ons drukwerk drukken we volledig digitaal op HP Indigo drukpersen. De kwaliteit van ronde stickers is hierdoor geweldig, en we leveren ze snel bij je af. De digitale drukpersen geven ons de mogelijkheid om voordelig kleine oplages te drukken, of meerdere ontwerpen tegelijk. Zodra we klaar zijn met het drukken van de ronde stickers, gaan de drukvellen naar de afwerking. Hier worden de ronde stickers direct uit het drukvel gestanst. De ronde stickers zitten hierna nog met kleine puntjes vast, omdat ze anders in de stansmachine vallen. Na het stansen worden de ronden stickers uit het vel gebroken en netjes verpakt.

Bekijk ook de andere gestanste producten die we kunnen stansen.

Meerdere ontwerpen ronde stickers printen

Heb je meerdere ontwerpen ronde stickers en wil je deze laten drukken? Kies er dan voor om meerdere ontwerpen tegelijk te laten drukken. Dit bespaart je niet alleen tijd tijdens het bestellen, het bespaart je ook kosten. Bij het drukken van meerdere ontwerpen betaal je maar één keer de lage opstartkosten. En omdat de opstartkosten zo laag zijn, kan je al ronde stickers drukken vanaf één exemplaar. Selecteer tijdens het bestellen eenvoudig het aantal ontwerpen in onze calculator bij het kopje 'Aantal ontwerpen'.

Meer informatie

Heb je vragen over ronde stickers drukken, stansen of heb je een vraag over iets anders? Neem dan gerust even contact met ons op, we helpen je graag!

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Stickers drukken Stickers met foliedruk Stickervellen drukken
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken