Adresstickers drukken

Wil je de enveloppen van je kaartjes opleuken en tegelijkertijd tijd besparen met versturen? Laat dan adresstickers met de adressen van jouw ontvangers bedrukken. Na 3 werkdagen heb jij jouw adresstickers in de mooiste kwaliteit binnen!

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Stickers drukken

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.

Productiesnelheid

Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Adresstickers laten drukken door PeterPrint

Productinformatie

Adresetiketten laten drukken? Bij PeterPrint laat je eenvoudig adresstickers drukken, voor kaarten of enveloppen.

Zo kun je een grote hoeveelheid kaarten nog sneller versturen. Wij drukken jouw adresstickers supersnel en in de mooiste kwaliteit.

Toon alle productinformatie

Hoe lever je de adressen en jouw ontwerp aan?

Wil je dat we je adresstickers personaliseren? Lever ons je ontwerp voor adresstickers en adressenbestand aan en wij zorgen voor de rest. De adressen lever je als Excelbestand aan, waarbij je per regel je ontvangers invult en een kolom aanmaakt voor de naam, straat en huisnummer & postcode en plaats. Lees hiervoor nog even goed de aanleverspecificaties voor personalisering door. 

Adresstickers op een stickervel

Je kan je adresstickers als losse stickers drukken. Wil je geen losse adresstickers, maar een stickervel waar ze allemaal op staan? Maak dan een stickervel met eigen stansvorm op. Daarin kun je je eigen formaat stickers opmaken. Lees hiervoor de speciale aanleverspecificaties voor eigen stans stickers nog even goed door.

Adresstickers geboortekaartje

Maak het versturen van geboortekaartjes helemaal compleet met bijpassende sluitstickers en adresetiketten. Adresstickers bespaart je een hoop schrijfwerk, en de envelop maak je extra mooi met een adressticker in de stijl van je geboortekaartje.  

Adresstickers trouwkaart

Ook voor het versturen van trouwkaarten zijn adresstickers hartstikke handig. Zo hoef je alleen de adresstickers op de envelop te plakken in plaats van alle ontvangers handmatig opschrijven! Ook kun je met mooie adreslabels de envelop versieren. De genodigden kunnen zo alvast in de stemming van de bruiloft komen. Voor een extra luxe uitstraling kan je de adresstickers ook als stickers met foliedruk drukken.

Formaat adresstickers

Kies zelf het formaat van jouw adresstickers. Standaard formaten van adresstickers zijn vaak een rechthoek (99x38mm), maar je kunt ook een afwijkend formaat kiezen (minimaal 40x40mm). Zo is jouw adressticker nooit te klein! Het is ook mogelijk om ronde stickers te drukken. Daarnaast kan je, zoals we hierboven schreven, voor een stickervel met eigen stansvorm kiezen, waarbij je volledig vrij bent in je formaatkeuze.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over adresstickers of het personaliseren? We helpen je graag verder. Neem contact op via onze klantenservice

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties
Aanvullende aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Ansichtkaarten drukken Stickers drukken Sluitzegels drukken
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken