Daarom PeterPrint

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Supersnelle verzending, de mooiste opties en gratis (persoonlijke) controle van je bestanden. Bestel je drukwerk met een gerust hart bij PeterPrint! Hieronder lees je alles over onze voordelen. Ben je hier voor het eerst? Lees dan ook even Hoe werkt PeterPrint.

1. Meeste producten voor 16u besteld, vandaag verzonden (op werkdagen)

Je wil natuurlijk zo snel mogelijk van je drukwerk kunnen genieten! Daarom bieden wij bij de meeste producten een levertijd van slechts één werkdag aan. Dat betekent dat we jouw drukwerk nog op dezelfde werkdag kunnen versturen, zodat het naar verwachting de volgende werkdag bij je aankomt.

Let wel op: dit geldt alleen als wij voor 16 uur jouw bestanden drukklaar ontvangen. Spotten wij nog een foutje in je bestand en zijn je bestanden hierdoor na 16 uur pas juist aangeleverd? Dan schuift de verwachte leverdatum met één werkdag op. Om er dus zeker van te zijn dat jouw bestanden ook echt op tijd door de controle heen zijn, kan je je bestanden het best eerder aanleveren.

Goed om te weten: er zijn bepaalde producten en extra opties die ervoor zorgen dat er een langere productietijd is. Denk aan brochures en magazines die gebonden moeten worden, personalisatie van bestanden of afwerkingen als foliedruk en Spot-UV lak. Je berekent de verwachte leverdatum voor deze producten en opties via de calculator van jouw product.

Bij veel producten kan je een productiesnelheid kiezen: 'Sprint' of 'Geen Haast'. Bij de optie 'Sprint' geldt onze standaard-productietijd: de snelst mogelijke. Mag het voor jou wat langer duren? Dan kies je 'Geen Haast' en krijg je een mooie korting. De verwachte leverdatum schuift dan een aantal dagen op.

2. Unieke papiersoorten & toffe afwerkingen

Fan van verschillende papiersoorten en toffe extra's om op te vallen? Voor een super uitgebreid aanbod moet je bij ons zijn! Bij ons kies je zóveel mooie dingen dat je bijna niet kan kiezen.

  • 20+ papiersoorten
    Of je nu een simpel papiertje nodig hebt, of juist papier met karakter wil, we hebben voor iedereen genoeg keuze. Van glanzend tot extra milieuvriendelijk. Bekijk onze volledige papiercollectie hier.

  • De mooiste afwerkingen
    Laat jouw kaarten, posters, of ander drukwerk stralen met foliedruk, geef extra glans aan je flyers met Spot-UV lak of kies voor laminaat om jouw drukwerk te beschermen. Ook kies je uit functionele afwerkingen zoals boorgaten of een perforatielijn. Bekijk onze aanleverspecificaties om te zien hoe je onze afwerkingen op de juiste manier in je ontwerp toepast.

3. Gratis bestandscontrole

Met onze bestandscontrole weet je zeker dat jouw drukwerk er straks tiptop uitziet. Deze bestaat uit twee controlemomenten: 

  1. Automatische controle. Deze voert onze software uit wanneer je jouw bestanden uploadt. Deze kijkt naar de belangrijkste onderdelen, zoals het formaat en de afloop. Als we hier een foutje spotten, kan je een nieuw bestand uploaden en het daarna alsnog goedkeuren. Wanneer je deze definitief goedkeurt, gaat hij naar de volgende controlestap.

  2. Persoonlijke controle. Deze voeren onze ordermanagers persoonlijk uit nadat je jouw bestanden hebt goedgekeurd. We kijken hierbij naar technische onderdelen van je bestand. Zo checken we bijvoorbeeld of er teksten te dicht op de rand staan (zie veiligheidsmarge), of er krappe kaders zijn, ontbrekende of te weinig afloop, of steunkleuren kloppen en andere opvallende zaken. Vinden we toch nog een foutje? Dan krijg je hierover een mail met eventuele uitleg over hoe je dit kunt oplossen. Houd je mail dus in de gaten! Zodra je een nieuw bestand hebt geüpload, wordt de verwachte leverdatum weer berekend, en kijken we nog een keertje naar je bestanden. Als het bestand helemaal aan onze specificaties voldoet, sturen we je bestelling door naar de drukpers.

Let op: we kijken alleen naar de technische kant van je bestand! Spelfoutjes controleren we bijvoorbeeld niet (al zullen we het natuurlijk doorgeven als we deze toevallig toch spotten ;) ). Ook gaan we er vanuit dat je eventuele foutmeldingen die uit de automatische check kwamen, hebt gezien. Ga je bijvoorbeeld akkoord met onze melding over een kader om je ontwerp, dan zullen wij dit niet nog eens melden bij de persoonlijke check. De bestandscontrole betekent niet dat wij verantwoordelijk zijn voor je bestand. Bekijk dus vooraf goed de aanleverspecificaties om te zien waar het aan moet voldoen!

Twijfel je over je bestand? Stuur ons een mailtje (info@peterprint.nl) met je bestand en de productspecificaties die je wilt bestellen (of je bestelnummer als je al een bestelling hebt geplaatst). Geef ook even aan waar je over twijfelt, dan kijken we dit met alle liefde voor je na!