Betaalmogelijkheden

Bij makkelijk bestellen hoort natuurlijk ook makkelijk betalen! Benieuwd of je ook met jouw favoriete betaalmogelijkheid kan betalen? Op deze pagina zetten we alle betaalopties op een rijtje. Je betaalt bij ons met iDeal, Bancontact, creditcard, Maestro, SOFORT, PayPal en op rekening.

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmogelijkheid in Nederland. Met iDEAL kun je veilig en vertrouwd betalen via je eigen internetbankieromgeving. Het is eenvoudig en snel: je selecteert iDEAL als betaalmethode, kiest je bank en wordt vervolgens naar de beveiligde omgeving van je bank geleid om de betaling te voltooien. iDEAL wordt ondersteund door de volgende banken:

 • ABN Amro Bank
 • ASN Bank
 • Bunq
 • Van Lanschot Bankiers
 • ING
 • Knab
 • Rabobank
 • Regiobank
 • Revolut
 • SNS bank
 • Triodos Bank

Betalen met creditcard

Voor onze Belgische klanten bieden we de betaalmethode Bancontact aan. Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode in België en maakt het mogelijk om eenvoudig en veilig online te betalen met je bankpas. Met Bancontact kun je snel en betrouwbaar je aankopen afrekenen. Onze klanten ten noorden van de Belgische grens kunnen uiteraard ook gebruiken maken van Bancontact!

Betalen met creditcard

Bij PeterPrint accepteren we verschillende creditcards, waaronder Mastercard, Maestro en VISA. Met een creditcard kun je gemakkelijk betalen en genieten van aankoopbescherming. Met creditcards kun je wereldwijd betalingen doen en profiteren van de mogelijkheid om aankopen in termijnen te betalen, afhankelijk van de voorwaarden van je creditcardmaatschappij.

Maestro

Bij PeterPrint accepteren we Maestro betaalpassen. Maestro is een populaire debetkaart die wereldwijd wordt gebruikt voor elektronische betalingen. Met Maestro kun je veilig en gemakkelijk online afrekenen met behulp van je pinpas. Het bedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven, waardoor je altijd overzicht hebt van je uitgaven.

SOFORT Banking

Met SOFORT Banking maak je gebruik van een digitale betaalmethode waarbij je direct via je eigen bankrekening kunt betalen. Je rekent jouw favoriete drukwerk nu ook eenvoudig af met SOFORT Banking!

PayPal

PayPal is een bekende en veelgebruikte digitale portemonnee waarmee je gemakkelijk online kunt betalen. Je kunt PayPal koppelen aan je bankrekening of er saldo op storten. Het biedt extra beveiliging omdat je je bankgegevens niet rechtstreeks hoeft te delen.

Op rekening

Wil je op rekening betalen? Geen probleem! Bij PeterPrint bieden we ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Met deze optie kun je je bestelling ontvangen en binnen een termijn van 14 dagen betalen. Lekker flexibel en wel zo vertrouwd! Hoe je dit bij ons aanvraagt, lees je op hier.

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken