Toggle Nav
Bezig met laden...

Vera Willems

Goed dat je mijn blog hebt gevonden. Hier vertel ik je alles over drukwerk, ontwerpen en leuke nieuwtjes. Ik ben namelijk altijd op zoek naar unieke papiersoorten en bijzondere toepassingen. Alles om jou te inspireren!

Ronde hoeken bij je drukwerk: rondhoeken!

Ronde hoekjes geven net dat extraatje aan je drukwerk. Dit kunnen wij voor je doen door je drukwerk te rondhoeken. Denk bijvoorbeeld aan een gerondhoekt visitekaartje of ansichtkaarten. Niet alleen leuk, maar het maakt je drukwerk ook minder kwetsbaar! Meer weten over rondhoeken? Lees dan snel verder!

Lees blog

Je eigen softcover boek ontwerpen

Wil je je eigen softcover boek ontwerpen en laten drukken? En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? We leggen je in deze blog uit waar je rekening mee moet houden om de mooiste boeken met een gelijmde, zachte kaft te drukken. Inclusief inspiratie voor het omslagontwerp!

Lees blog

Welke papiersoort moet ik kiezen?

Hoe weet je nou precies welke papiersoort past bij jouw drukwerk? Natuurlijk is dat voor een groot deel persoonlijke smaak, en afstemmen op jouw doeleinde. Maar wat als je er even niet uitkomt? Wij hebben onze favoriete matches voor je verzameld. Lees snel verder!

Lees blog