Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Vera Willems

Goed dat je onze blog hebt gevonden. Hier vertellen we je alles over drukwerk, ontwerpen en leuke nieuwtjes. We zijn namelijk altijd op zoek naar unieke papiersoorten en bijzondere toepassingen. Alles om jou te inspireren en op weg te helpen!

Drukwerk stansen doen we zo!

Wil je bijzonder drukwerk maken? Iets waarmee je ontwerp direct in het oog springt? Dan is het gaaf om hiervoor een geheel eigen vorm te gebruiken. Door je drukwerk te stansen, zit je niet vast aan vaste formaten en kun je je creativiteit de vrije loop laten. In deze blog leggen we je uit hoe stansen werkt, welke manieren van stansen er zijn en helpen we je op weg met bestellen van stansdrukwerk. Lees snel verder!

Lees blog

Hoe maak je een drieluik folder?

Wil je een drieluik folder ontwerpen, maar heb je hulp nodig bij het opmaken van je bestand? Dat begrijpen we helemaal. Drieluik folders zijn niet het makkelijkste drukwerk om op te maken. In deze blog leggen we precies uit hoe het zit met de wikkelvouw, zig-zag vouw en luikvouw. We laten je stap voor stap zien hoe je dit opmaakt in Adobe InDesign.

Lees blog