Papier

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Goed dat je onze blog hebt gevonden. Hier vertellen we je alles over drukwerk, ontwerpen en leuke nieuwtjes. We zijn namelijk altijd op zoek naar unieke papiersoorten en bijzondere toepassingen. Alles om jou te inspireren en op weg te helpen!

Welk papier moet ik kiezen?

Hoe weet je nou precies welke papiersoort past bij jouw drukwerk? Natuurlijk is dat voor een groot deel persoonlijke smaak, en afstemmen op jouw doeleinde. Maar wat als je er even niet uitkomt? Wij hebben onze favoriete matches voor je verzameld. Lees snel verder!

Lees blog

Alles over papierdikte en opdikking

Je zou zeggen dat een papiersoort met een laag papiergewicht (bijvoorbeeld 120 grams) automatisch dunner is dan papier met een hoger papiergewicht (van bijvoorbeeld 130 grams). Maar we verklappen alvast: dat is niet het geval. Hoe dit kan? Het heeft te maken met de opdikking van papier. Je leest er alles over in dit blogje!

Lees blog