Toggle Nav

Papier

Bezig met laden...

Goed dat je mijn blog hebt gevonden. Hier vertel ik je alles over drukwerk, ontwerpen en leuke nieuwtjes. Ik ben namelijk altijd op zoek naar unieke papiersoorten en bijzondere toepassingen. Alles om jou te inspireren!

Alles over papierdikte en opdikking

Je zou zeggen dat een papiersoort met een laag papiergewicht automatisch dunner is dan papier met een hoog papiergewicht. Maar we verklappen alvast: dat is niet het geval. Hoe dit kan? Het heeft te maken met de opdikking van papier. Je leest er alles over in dit blogje!

Lees blog

Welke papiersoort moet ik kiezen?

Papierkeuze

Hoe weet je nou precies welke papiersoort past bij jouw drukwerk? Natuurlijk is dat voor een groot deel persoonlijke smaak, en afstemmen op jouw doeleinde. Maar wat als je er even niet uitkomt? Wij hebben onze favoriete matches voor je verzameld. Lees snel verder!

Lees blog

Papiersamples in je eigen huisstijl

Papiersamples in je eigen huisstijl

Steeds vaker zien we ze voorbij komen. Papiersamples! Want hoe leuk is het om je klanten te laten zien op welke papiersoorten ze jouw ontwerp kunnen laten drukken, met je eigen huisstijl! Wist je dat je dit heel eenvoudig kunt samenstellen? We leggen je uit hoe...

Lees blog

Parelmoerpapier

Parelmoer Papier

Dit is een echte special op papiergebied! Dit papiersoort heeft namelijk een parelmoer effect en geeft een subtiele glinstering als je het een beetje in het licht houdt. Niet overdreven, maar net dat kleine beetje voor een luxe uitstraling. Lees snel meer...

Lees blog