Papier

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Goed dat je onze blog hebt gevonden. Hier vertellen we je alles over drukwerk, ontwerpen en leuke nieuwtjes. We zijn namelijk altijd op zoek naar unieke papiersoorten en bijzondere toepassingen. Alles om jou te inspireren en op weg te helpen!

Alles over papierdikte en opdikking

Je zou misschien zeggen dat een papiersoort met een laag papiergewicht (bijvoorbeeld 120 grams) automatisch dunner is dan papier met een hoger papiergewicht (van bijvoorbeeld 130 grams). Maar we verklappen alvast: dat is niet altijd het geval. Hoe dit kan? Het heeft te maken met de opdikking van papier. Je leest er alles over in dit blogje!

Lees blog

BioTop wordt BioPuur

Ben jij een echte BioTop fan? Dan is het goed om te weten dat we van merk zijn veranderd. Dezelfde uitstraling en eigenschappen, maar dan met een nieuwe naam. BioTop wordt BioPuur! We leggen graag uit waarom BioTop plaatsmaakt voor BioPuur en wat je kunt verwachten van deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment.

Lees blog

Hoe duurzaam is Kraftpapier?

Kraftpapier is een unieke papiersoort. Met de herkenbare kartonbruine kleur en zichtbare vezels valt jouw drukwerk meteen op! De naam van de papiersoort komt van het Duitse woord ‘Kraft’ (kracht). Is Kraftpapier naast sterk ook duurzaam? Je ontdekt het in deze blog!

Lees blog

Grote foliedruk update in ons assortiment

Altijd al gedroomd van een regenboogeffect op je drukwerk? Tintoretto fan, maar mist er soms nog iets? Of is jouw lievelingskleur fonkelend koningsblauw? Je stoutste drukwerkdromen worden werkelijkheid. We hebben namelijk een heel grote update voor foliedruk: maar liefst 4 nieuwe foliesoorten en 2 nieuwe papiermogelijkheden voor foliedruk en Spot-UV lak! Lees snel verder om erachter te komen welke dit zijn.

Lees blog