BlueBack

Posterfanaten opgelet! Ons BlueBack papier is namelijk speciaal ontwikkeld voor posters en affiches. Met deze papiersoort schijnen je posters niet meer door. Dit komt door de speciale - de naam zegt het al - blauwe laag aan de achterkant. De blauwe achterkant zorgt voor een geweldige deklaag die niets meer doorlaat, zelfs niet wanneer er licht achter de poster schijnt. Deze techniek zie je bijvoorbeeld ook in abri’s op straat in bushokjes.

Blueback papier

BlueBack is daarmee ook ideaal als je je poster op een reclamezuil wil plakken. De speciale blauwe achterkant blokkeert namelijk de ondergrond waarop je de poster plakt. Wanneer je je poster dus over andere posters heen plakt, dan zie je onderliggende posters er niet doorheen schijnen. En deze speciale blauwe achterkant heeft nog een groot voordeel: lijm hecht er perfect aan. Handig!

Waarvoor is BlueBack geschikt?

BlueBack is waterbestendig, en daarmee ideaal voor buitengebruik. Let er wel op dat je posters door UV-licht na een tijdje zullen gaan vervagen. BlueBack papier is dus voornamelijk geschikt voor kortdurig buitengebruik. Het papier is bovendien recyclebaar en voorzien van het FSC-keurmerk.

Papiergewicht van BlueBack

BlueBack is beschikbaar in het papiergewicht 115 grams.

Terug naar papiersoorten

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken