• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
In verband met de Wapenstilstanddag worden pakketten in België niet op maandag 11 november afgeleverd maar een werkdag later.

Lime Tonic

Zoek je een papiersoort voor een beetje kleur in je leven? Dan is Lime Tonic misschien wel de meest heftige kleur die je kunt krijgen. Waarschuwing: deze papiersoort is niet voor iedereen weggelegd! Deze ongestreken papiersoort is zowel Full Colour als met Witte inkt te bedrukken, waardoor je veel toffe effecten kunt bereiken met deze papiersoort. Als je unieke flyers wilt drukken is Lime Tonic papier een perfecte match! Lime Tonic papier is niet lichtbestendig, waardoor het kan verkleuren als je het te lang in de zon laat liggen. Lime Tonic papier is voor 30% van gerecycled papier gemaakt en FSC gecertificeerd.
PeterPrint

Klaar met lezen? Ga dan via deze link terug naar alle papiersoorten