Nature White

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Nature-White

Wat is Nature White?

Nature White is een FSC gecertificeerde papiersoort die qua look & feel sterk op BioTop lijkt, onze natuurlijke topper. Het verschil is dat je Nature White met foliedruk of Spot-UV lak kan laten bedrukken.

De mooie gebroken witte tint van BioTop kan je dus voortaan combineren met sprankelende foliekleuren zoals goud, zilver en brons. Sinds de komst van holografische foliedruk creëer je extra unieke effecten op je drukwerk.

Let op: Nature White is niet precies hetzelfde als BioTop. Het kan er net wat anders uitzien dan je gewend bent, en het heeft niet dezelfde duurzame eigenschappen als BioTop (zoals het Ecolabel keurmerk). Wel is Nature White FSC gecertificeerd, chloorvrij, zuurvrij en vrij van zware metalen. Daarnaast is het volledig biologisch afbreekbaar en recyclebaar.

Voorbeelden van Nature White

Hoe ziet Nature White met foliedruk eruit? Nou zo:

Grammages

Nature White is beschikbaar in het stevige 300 grams. Hiermee is het vooral geschikt voor stevig drukwerk, zoals kaarten en visitekaartjes.

Wil je Nature White in het echt bewonderen? Vraag dan nu een gratis sample aan.

 

Terug naar papiersoorten