• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
In verband met de Wapenstilstanddag worden pakketten in België niet op maandag 11 november afgeleverd maar een werkdag later.

Urban Grey

Urban Grey papier is een unieke, ongestreken papiersoort met een rauwe uitstraling. Omdat deze papiersoort gekleurd is, zal alles wat in je ontwerp wit is, de papierkleur worden. Wil je dit niet, maar wil je wel op bepaalde plekken de uitstraling van dit papier? Kies er dan voor om eerst met een witte inkt het papier te laten bedrukken, zodat je daarna de full-colour kleuren hier weer op kunt laten drukken. Zo krijg je wel het ruwe ongestreken effect, zonder de grijze kleur, perfect voor een ansichtkaart of entreekaarten.

Urban Grey papier is niet lichtbestendig, net als Lime Tonic, Cosmo Pink en Black, waardoor het kan verkleuren als het in de zon ligt. Gemaakt van 30% gerecycled papier, en is FSC gecertificeerd.
Vibers papier

Klaar met lezen? Ga dan via deze link terug naar alle papiersoorten