• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
In verband met de Wapenstilstanddag worden pakketten in België niet op maandag 11 november afgeleverd maar een werkdag later.

Vibers: milieuvriendelijk papier

PeterPrint

We zijn altijd op zoek naar milieuvriendelijke papiersoorten. Deze papiersoorten moeten ook uniek zijn. Zo waren we de eerste online drukkerij die bijvoorbeeld Paperwise papier toevoegde aan het assortiment. We zijn trots om te melden dat we weer een pareltje hebben gevonden: Vibers papier.

Vibers heeft een prachtige uitstraling. Er is een mooie vezel zichtbaar in het papier waardoor het meteen verantwoord oogt. De kleur van het papier is gebroken wit wat ook meehelpt aan het groene imago. Perfect voor flyers, folders, visitekaartjes of ansichtkaarten.

Het papier is gemaakt van oliftansgras. Dit is dus geen boom maar een grassoort. Het mooie van deze grassoort is dat het heel snel groeit en het groeit zo dicht dat er geen plek is voor onkruid. Dat betekent dat er ook geen bestrijdingsmiddelen gebruikt worden om dit gewas te laten groeien. De vezels worden gebruikt als grondstof voor onder andere papier terwijl de cellulose ook bruikbaar is voor bijvoorbeeld bioplastic. Het olifantsgras wat gebruikt wordt voor Vibers, wordt op Nederlandse bodem geteeld en verwerkt tot papier. Je merkt het, we zijn fan!

Vanaf nu is Vibers te bestellen bij alle geschikte producten. In eerste instantie hebben we dit beschikbaar in een dikte van 300gr/m2. Laat jij je volgende drukwerk op Vibers drukken of kies je liever een van onze andere milieuvriendelijke papiersoorten?Klaar met lezen? Ga dan via deze link terug naar alle papiersoorten