Toggle Nav

Plaatjesparade

Bezig met laden...

We kunnen je heel veel over drukwerk vertellen maar nog beter laten zien. Check hier een paar voorbeelden van mooi drukwerk. Ook in de plaatjesparade staan? Stuur een mailtje naar plaatjesparade@peterprint.be met scherpe vierkante foto's en zet even je bestelnummer erbij. Zo inspireer je anderen met jouw designs!

GOUDFOLIE ANSICHTKAARTEN| KUNSTIGZEG

Een mooie kaart is goud waard! Sanne van Kunstigzeg liet haar illustraties volledig in goudfolie drukken, met een heel bijzonder resultaat! De uitstraling is extra luxe dankzij het soft touch laminaat.

CORONA TAFELKAARTEN

Tafelkaarten zijn in deze tijd ideaal als reminder voor alle richtlijnen. Deze tafelkaarten van Viaa Zwolle zijn gedrukt op 350 grams sulfaatkarton met laminaat.

WINTERKAARTEN | ILLUSTRATIESVANFEM

Deze kaarten van illustratiesvanfem laten je in de winter- en kerststemming komen. Gedrukt op enkelzijdig sulfaatkarton met mat laminaat.

KUNSTPOSTERS DIER EN NATUUR

Voel je je verbonden met een leuke lama, of meer met een trotse tijger of een bont bos? Maja Artwork maakt gevarieerde schilderijtjes, voor ieder wat wils. Gedrukt op HVO Offset.

WIKKEL BOTANISCHE HAPJES

Bijzondere inhoud, bijzondere verpakking. Deze vleesalternatieven van Botanic Bites vallen zeker op met deze wikkel van MC mat.

GOUDHEERLIJKE VISITEKAARTJES OLIVINI

Deze luxe visitekaartjes beloven alleen maar goeds over de wijntastings die Olivini biedt. Ontwerp door SVEINN.

VISITEKAARTJES ROSÉGOUDFOLIE

By Maren fotografeert ondernemende vrouwen. Een toffe baan, waar een tof visitekaartje bijhoort. Esther Senders ontwierp deze met afgeronden hoeken en roségouden letters voor haar.

LINOPRINTS OP BIOTOP

Deze mooie linoprints zijn gemaakt door Studio Tokek. Op 250gr/m2 BioTop komt deze zwart-wit illustratie er perfect uit!⁠

PEAOPLE AND PLANTS | LISET CELIE

Mensen met hun planten staan centraal in deze kleurrijke ansichtkaarten van Liset Celie. Op Tintoretto Gesso komen de kaarten over als nét getekend.

GENIET GASTENBOEK | STUDIO MAANZAAD

Een gastenboek, maar dan anders. Deze is ook echt leuk om in de vullen. Studio Maanzaad zorgde voor het ontwerp voor dit boekje van de Tuinkers. HVO Offset met 120gr binnenwerk en 250gr omslag.

VISITEKAARTJES SUBTIELE FOLIEDRUK

Ruth Poppe maakte deze super kleurrijke visitekaartjes en liet op de achterkant roségouden foliedruk drukken. Perfect voor een shinenede handtekening. Gedrukt op 350 grams Sulfaatkarton.

ANSICHTKAARTEN BOER BERT

Pia Sprong maakte deze kaarten van de gezellige Boerderij van Bert. Op het Paperwise papier komen de natuurlijke kaarten tot hun recht.

ZIGZAGFOLDERFOLDER | DORIEN BELLAAR

Wat is nou een betere manier om je illustraties te presenteren dan in zo'n mooie BioTop folder? Wij weten het niet! Dorien Bellaar liet deze drukken op 160gr/m2.

ANSICHTKAARTEN: FIETSEN EN KOFFIE

Goede koffie + snelle fietsen = Kamu Breda. En met die combi krijg je deze leuke teksten. Deze ansichtkaarten zijn ontworpen door Fffunction Studio en gedrukt op 350gr sulfaatkarton.

CREATIEVE UITSPARING | DAVIEN DESIGNS

Wij houden van dit soort creatieve uitsparingen. Davien Designs maakte deze visitekaartjes, met een creatief boorgat. Gedrukt op Vibers.

OLIEVERF ANSICHTKAART | BAS NIJENHUIS

Bas Nijenhuis (basnijenhuis.com) is kunstenaar (je kunt hem kennen van "Sterren op het Doek") en drukte dit prachtige schilderij "Girl without pearl earring" op ons Tintoretto Gesso papier.

HAPPY VOGELKALENDER

Svenja Raatjes ontwierp deze kalender met gezellige vogels. Gedrukt op lekker dik HVO offset (340gr/m2) zodat je pen er niet doorheen drukt.

KAARTEN ILSE SCHRAUWERS

Isontwerp maakt de mooiste tekeningen voor proefschriften. Dit keer besloot ze om die tekeningen ook als echte (tarot)kaarten uit te brengen. De kleuren komen tot leven op het HVO offset papier.

BOEKJE CANADA IN 'T KORT

"Een jaar reizen door Canada. Daar kan je veel spannende verhalen over vertellen, maar die zal je hier niet vinden."
-> Hier houden wij van!⁠ Maarten van Rooy illustreerde zijn avonturen en liet dit magazine drukken op BioTop.

GEBOORTEKAARTJE NORA

De geboorte van je kind is (rosé)goud waard! Jaap de Vries ontwierp dit sierlijke kaartje voor zijn dochter en liet deze drukken op King HVO.

VISITEKAARTJES MET WITTE INKT | STUDIO TURBO

Raoul liet deze toffe visitekaartje met witte inkt drukken, op Urban Grey papier. Check ook zijn Instagram account voor veel andere vette prints en typografie (@studio_turbo)!

VROLIJKE KAARTEN | ILLU_STER

De vrolijke ansichtkaarten van Illu_ster zijn leuk om op te sturen, in te lijsten, cadeau te doen, op te hangen, en ga zo nog maar even door. Doordat ze op Paperwise gedrukt zijn, lijken het net kleine canvasjes.

TROUWKAART FLORIAN EN CORINE

Florian en Corine staan letterlijk in het zonnetje op deze mooie trouwkaart van Studio Chien. De kaart is gedrukt op King HVO met goudfoliedruk.

FOLDER | BABETTE VAN HUIS

Een subtiele, kleine folder zoals deze is ideaal om in het kort het verhaal achter je product te kunnen vertellen. Babette van Huis ontwierp deze voor Everdien Post. Gedrukt op HVO offset.

GENIET VAN DE KLEINE DINGEN

Ender & May stuurde ons het resultaat van haar ansichtkaarten gedrukt op sulfaatkarton. Ken jij iemand die deze reminder of mooie welkomstboodschap wel kan gebruiken?

STICKERVEL | LOTTE DROUEN

Met deze stickers van Lotte Drouen kun je weer heerlijk old skool overal stickers op plakken: je notitieboek, je telefoon, wat niet eigenlijk? Ze zijn te koop via lottedrouen.com

MAGAZINE INHUIS KEUKENS

Hoe ziet jouw droomkeuken eruit? Grote kans dat hij in dit magazine staat! En anders maakt Inhuis Keukens een speciaal 3D ontwerp voor je. Het magazine is gedrukt op HVO Offset 160gr/m2.

VISITEKAARTJES FONQ

fonQ liet deze gave visitekaartjes drukken op ons King HVO papier. ⁠De fonQ sloeg meteen over toen wij ze zagen!⁠

GEBOORTEKAARTJE DRISS

Deze geboortekaart met sprankelende accenten is gemaakt door Moussa Fathi. De kaart met goudfolie is gedrukt op King HVO.

CHARGE YOURSELF KAARTEN

Vergeet niet om jezelf af en toe op te laden! Daar herinnert Kyntha je graag aan met deze leuke ansichtkaarten. Ze zijn gedrukt op King HVO 350gr/m2 met afgeronde hoeken.

JUNGLE VIBE(R)S

Wij krijgen jungle Vibe(r)s van deze poster! Carlijn Stortelder liet deze poster met diepzwarte illustraties drukken op ons papier van olifantsgras (Vibers, 300gr/m2).⁠

GEBOORTEKAARTJE BIOTOP

Nathalie Dankers maakte dit geboortekaartje én deze mooie foto's. Het kaartje is gedrukt op BioTop.

KOFFIEKAART SEVEWAEG

Mmmm, doe ons maar zo'n crème brûlée cappuccino! Met zo'n mooie menukaart is dat vast zuivere koffie. Hij is van Restaurant De Sevewaeg, is gedrukt op MC mat en dubbelzijdig gelamineerd. Ontwerp: Studio ROB.

HUISSTIJL YOGASTUDIO

De rebranding van deze yogaschool is in topvorm. Ellen de Decker ontwierp een huisstijlboek, brochure, visitekaartjes en bedankkaarten en liet deze bij ons drukken op verschillende papiersoorten.

LIBERATORS KAARTENSET

Met deze vette set Paperwise kaarten (ontworpen door Digitaal bureau Fonkel) speel je helemaal open kaart. Er staan prikkelende vragen op die je Scrum team helpen aan vernieuwende inzichten.

GEBOORTEKAARTJE RAF SPOT-UV

Spot-on: de namen op dit geboortekaartje van Laurens van Mulukom lopen in elkaar door. En door de Spot-UV lak vallen de letters nog meer op. Gedrukt op sulfaatkarton en mat gelamineerd.

GEBOORTEKAARTJE DAX

Laat je geboortekaartje stralen met foliedruk, zoals deze met bronsfolie! Deze mooie linoprint is gemaakt door Sue van Gageldonk en het overige ontwerp door Lyanne Polderman.

VISITEKAARTJES KLIK

Klik snel even naar Klik Dendermonde voor de lekkerste koffie (die ook nog milieuvriendelijk is!). Ontwerp van 't BioTop visitekaartje door Studio Stubbs.⁠

CORONA-ADVIEZEN | STATIONERYWORLD

Belangrijk advies volg je beter op van een mooie ansichtkaart, moet Asa Gilland gedacht hebben. Het kaartje is te koop via stationeryworld.nl en is gedrukt op Sulfaatkarton.

DICHTBUNDEL GETIJ | LUKE VAN VEEN

Geen zee te h⁠oog voor Luke van Veen. Geïnspireerd door de natuur - in het bijzonder: water - maakte zij een dichtbundel vol schilderingen en liet deze bij ons drukken op BioTop.

BOEK VOL PRENTJES

Een van onze favoriete bezigheden is lekker bladeren in een boek vol prenten. Zoals in deze van Reinout Dijkstra. Gedrukt op BioTop, met als omslag Tintoretto Gesso.

GEBOORTEKAARTJE CHARLIE

Mariëlle van Wijk ontwierp dit kaartje voor haar eigen zoontje. Gedrukt op dubbelzijdig gestreken sulfaatkarton en met een mooie gouden touch.

SAVE-OUR-DATE-KAART MET ROSÉGOUDFOLIE

Een gouden match: de Save-our-Date kaart en de vrolijke print voor de binnenkant van de envelop. Marlou van byPomello illustreerde ze en liet ze drukken op King HVO.

ZWARTE VISITEKAARTJES | PRESTIGE DESIGN

Deze prestigieuze visitekaartjes van Prestige Design zijn gedrukt op zwart papier met witte inkt. Het gele logo komt hierop mooi uit. Een (m)okergoed resultaat vinden wij.

LUXE PAKKETJES

Get Natural liet deze stickers en kaartjes drukken om van elk uitpakmoment een feestje te maken. Hun missie is om de wereld - vooral het milieu - een stukje beter te maken met hun natuurlijke cosmetica. Ons FSC gecertificeerde HVO Offset paste hier goed bij.

GEBOORTEKAARTJE DIEREN | STUDIOPIE

Een vrolijke beestenboel bij de geboorte van Fien. De kaarten zijn gedrukt op Tintoretto Gesso 350gr/m2.

ZWARTE FOLDER | STUDIO PIRAAT

Afgezien van de rillijnen wist Studio Piraat een naadloze overgang te creëren tussen Pixelheads' online focus en een offline flyer. Gedrukt op HVO Offset, 340gr/m2.

DIVERSE ANSICHTKAARTEN | STUDIO THUISMUS

Diverse ansichtkaarten, gemaakt door Studiothuismus. Voor elke gelegenheid één! Alle kaarten zijn gedrukt op Tintoretto Gesso, 300gr/m2.

GESTEMPELDE KAARTEN | WHAT SUSAN MAKES

What Susan Makes ontwierp deze feestelijke, gestempelde kaarten en liet ze drukken op King HVO papier, 350gr/m2.

ZWARTE VISITEKAARTJES MET KLEUR

Voor als je houtvan zwart én kleur. Deze vistekaartjes zijn gedrukt op zwart kraftpapier, met witte inkt. Ontwerper: Claudia Briggeman.

DEURHANGERS HOTEL

Liever niet gestoord worden? Of zie je door de handdoeken de weg naar de badkamer niet meer? Bij Hotel Parkzicht in Eindhoven kies je uit drie leuke deurhangers. Ze zijn gestanst, en gedrukt op dubbelzijdig gestreken sulfaatkarton.

TROUWBLAD | IT'S A GREAT DAY

Een bruiloft is natuurlijk groot nieuws. Zet het dus in de krant! Itsagreatday.nl ontwerpt deze trouwbladen op maat. Gedrukt op PaperWise 90gr/m2.

RONDE STICKERS

Bij Sunweb lieten ze deze kleurrijke, ronde stikcers drukken op mat stickerpapier. Opgreuimd staat netjes!

KALENDER TERSCHELLING

Heb je je bril bij de hand? Fraai Terschelling maakte deze minimalistische kalender, met fijn getekende illustraties. Hij is gedrukt op MC mat 400 gr/m2.

VISTITEKAARTJES SHAPERS OF HAIR

Bij het zien en voelen (ze zijn lekker zacht) van deze visitekaartjes krijg je zin om naar de kapper te gaan! Shapers of Hair liet de kaartjes drukken met Spot-UV lak en soft touch laminaat.

KLEURRIJKE ILLUSTRATIES | ROEQIE

Roeqiya Fris illustreerde deze mooie posters. We moesten na het drukken direct de inkt bijvullen, wat een kleuren! Ze zijn gedrukt op HVO offset 250 gr/m2.

PANTER POSTER | STUDIO FERWEDA

Deze mooie poster van Studio Ferweda is gedrukt op Tintoretto Gesso 250gr/m2. Dit papier geeft de poster een luxe uitstraling. Leuk om in te lijsten!

SPOT-UV VISITEKAARTJES

Popupcult maakte deze vette zwarte visitekaartjes. De Spot-UV heeft steeds een andere glans wanneer je hem beweegt: dat geeft een bijzonder effect. De afgeronde hoeken maken het helemaal af.

VIBERS FLYERS EN MAGAZINE

Marlon van der Zande bedacht badkamerproducten om dementerende mensen te helpen. Ze drukte flyers (Vibers) en een magazine (BioTop) bij ons om haar idee tot leven te brengen.

DE GROENE MOL POSTER

Een vrolijke poster met uitleg over de vergroening van de straat. Ontwerp: Brein Boerderei. Papier: HVO Offset, 100gr/m2.

GEBOORTEKAARTJES FINN

Erlend Schenkels liet deze geboortekaartjes met goudfolie bij ons drukken. Het sulfaatkarton is gelamineerd met soft touch laminaat en voelt daardoor heerlijk aan!

BOEKJE VOL CREATIVITEIT | STANG

Een geinig boekje met creatieve foto's van Stan Gubbels. Hij liet het magazine bij ons drukken op Paperwise 90 gr/m2. De omslag is 295g/m2.

ANSICHTKAARTEN LISETTE MARIJE

Deze ansichtkaarten van Lisette Marije lijken net echte aquarellen. Het ruwe Tintoretto Gesso papier versterkt dit effect. Ze liet daarnaast haar visitekaartjes bij ons drukken.

BOEK MET ILLUSTRATIES

De krijttekeningen van Sterre Goedkoop lijken zelfs na het drukken nog vers getekend. Het magazine is gedrukt op HVO Offset 160gr/m2 en de omslag op 250gr/m2.

OUTDOOR ANSICHTKAARTEN

Christel Jansen (Illustraties van Christel) liet deze outdoorkaarten bij ons drukken op Paperwise, 295gr/m2. Dit papier past mooi bij de natuurlijke illustraties.

GEBOORTEKAARTJE BRAM

Wouter Pasman ontwierp dit stoere geboortekaartje van zijn zoon. Papiersoort: HVO Offset 340gr/m2.

ANSICHTKAARTEN ONDERWATERWEZENS

Deze mooie donkerblauwe kaarten laten het zilverfolie mooi uitkomen. Afhankelijk van het licht kleurt het folie in andere kleuren. Ontwerp: Studio Draak. Papier: enkelzijdig gestreken sulfaatkarton.

ANSICHTKAARTEN VIBERS

Sofie de Haas ontwierp deze Vibers wenskaarten. Want juist nu is het leuk om een kaartje van iemand te ontvangen.

HANGTAGS OP TEXTURE VERGE

We willen er niet gelijk een 'label' op plakken, maar vinden dit toch een erg originele manier om een nieuwe tuin op te leveren! Johanna Koelman ontwierp deze hangtags voor Zeus Hoveniers. Texture Vergé 300gr/m2.

GOUDFOLIE STICKERS

Met zulke mooie stickers op de verpakking wil je de vazen van Isaac Monte toch hebben? De stickers zijn gedrukt op 90gr/m2 mat stickerpapier met goudfoliedruk.

VIERKANTE VISITEKAARTJES

Aan "Outside the box" is geen woord gelogen: Cédric Ramboer koos - tegen de standaard in - voor vierkante visitekaartjes. Ze zijn gedrukt op zwart papier 320gr/m2, met witte bedrukking.

CHEERS KAARTEN | STARDUST

Lekker vrolijke kaarten om te sturen wanneer iemand iets te vieren heeft. Ontwerp: Stardust (wearestardustbe).

GEBOORTEKAARTJES GOUDFOLIE

Een minimalistische geboortekaart wordt heel stijlvol met goudfoliedruk. De leeuw geeft deze kaart een speelse touch. Ontwerp: Karin Hilgenkamp. Papier: MC mat 350gr/m2, gelamineerd.

ZWART-WITTE KAARTEN | STUDIO LEEN

Deze diepzwarte en spierwitte kaarten voelen lekker zacht aan dankzij het soft touch laminaat. Ze zijn geïllustreerd door Studio Leen.

ANSICHTKAARTEN DIEREN | RIMOOD

Deze ansichtkaarten van Rimood zijn naast schattig ook nog heel stijlvol. Zeer geschikt om in te lijsten, want dat geeft een mooi contrast met het ruwe Tintoretto Gesso papier.

REISMAGAZINE EXPLORE

Bladerend door dit magazine van Veerle van der Veken kun je lekker wegdromen bij unieke locaties op de wereld. De omslag is gedrukt op MC mat, de binnenkant op HVO Offset.

FLEURIGE KAARTEN | OLIVIA BERTUS

Geïnspireerd door de natuur illustreerde Olivia Bertus deze fleurige printjes. De ansichtkaarten zijn gedrukt op de papiersoort Tintoretto Gesso 350 gr/m2.

(VISITE)KAARTJES VIBERS | STUDIO FROST

Deze vrolijke ansichtkaarten en visitekaartjes zijn ontworpen door Studio Frost en zijn beide gedrukt op Vibers. Dit milieuvriendelijke papier geeft de mooie kaarten een natuurlijke uitstraling

GEBOORTEKAARTJE FOLIEDRUK | STUDIO 52

Deze geboortekaartenset met diepblauwe inktwolken zijn ontworpen door grafisch ontwerper Helga, voor de geboorte van haar eigen zoon Derek.

GOUDFOLIE KAARTEN | SUBSODA

Jessy van subsoda ontwierp deze infographic om te laten zien wat chocolade met je hersenen doet.

WASHI-TAPE DOOSJES | MILA-MADE

Jamilla Beukema heeft deze unieke doosjes ontworpen en laten stansen op gelamineerd MC mat papier.

TROUWUITNODIGING | YLLU

Een mooie trouwluikvouw op King HVO met een gouden randje! Michelle Wever heeft dit kiekje gemaakt.

GEBOORTEKAARTJES MET GOUDFOLIE

Studio Mijlpaal heeft deze artistieke geboortekaartjes ontworpen en laten drukken op Sulfaatkarton.

SUPERSTRAKKE BEDRUKKING | BIJ TEUS

De donkere bedrukking met de heldere highlights is op dit kaartje zeer goed gelukt!

JUNGLE VIBERS

Maartje van Dokkum heeft deze artistieke kaarten ontworpen op het natuurlijke Vibers papier, 300gr/m2.

BEDANKKAARTJE BIOTOP

Een vrolijk ontworpen kaartje van Studio Maddy op 300gr/m2 Biotop.

FLYERS MET INSTRUCTIE

In deze vreemde tijden komen deze instructie flyers voor mondkapjes goed van pas!

GEBOORTEKAART GESTANST

Samen met Tosca van den Braak ontwierp Karin Hilgenkamp dit unieke gestanste geboortjekaartje op MC mat 350gr/m2.

ZWARTE VISITEKAARTJES MET WITTE INKT

Deze mooie visitekaartjes zijn op ons gekleurd (black) papier gedrukt. De afbeeldingen zijn voorzien van een witte deklaag en op de achterkant waardoor de witte tekst mooi naar voren komt.

VIERKANTE VISITEKAARTJES THE TASTE OF LOVE

Deze vrolijke visitekaartjes van Grietje hebben een uniek formaat: 6,5 x 6,5cm. Gedrukt op HVO offset 340gr/m2.

VISITEKAART WIT OP ZWART

De witte inkt springt eruit op ons Gekleurd (Black) papier 320gr/m2. Bovendien is onder de fullcolour objecten een witte deklaag geplaatst zodat de kleuren nog beter naar voren komen!

KRUISSLAG GEVOUWEN POSTER

Het dynamische duo van ontwerpstudio strangergirlsclub heeft een stoere kruisslag gevouwen poster ontworpen op HVO offset 120gr/m2.

VISITEKAARTJES MET SPOT-UV LAK

Check deze superstrakke visitekaartjes van Jago Kempeneers. Hij heeft voor diepzwarte bedrukking gekozen, in combinatie met spot-UV lak. Papier: King HVO.

VISITEKAARTJES OP TINTORETTO

Esmee Ellson heeft dit unieke visitekaartje ontworpen; de dromerige foto komt mooi uit op het wolk-achtige papier. Het kaartje is gedrukt op Tintoretto Gesso 350gr/m2.

GESTANST VISITEKAARTJE

Esmée Ellson ontwierp dit mooie visitekaartje in een unieke vorm. De zwarte bedrukking komt perfect uit op parelmoerpapier!

COMPLIMENT CARDS & VISITEKAARTJES

Beyer Interieur koos voor compliment cards en visitekaartjes op HVO offset papier. Goede combi!

GEBOORTEKAART SPOT-UV LAK

Bobbie Gerrits maakte deze toffe geboortekaartjes met Spot-UV lak op King HVO papier. Fantastische combinatie tussen papier, lak en kleuren!

VISITEKAARTJE STUDIO AAN DE KUST

Tessa van den Brink heeft dit toffe visitekaartje ontworpen op 300gr Vibers papier.

GEBOORTEKAART IN GOUDFOLIE | MALISSA KOELEMAN

Dit geboortekaartje met goudfolie is een echte eye-catcher!

KERSTGROETEN VAN JOOST VAN DOORN

De hartelijke kerstgroeten van Joost van Doorn!

KAARTJES VAN YULIA

Yulia Gorkina is een kunstenaar/illustrator die deze speelse handgetekende illustraties heeft gemaakt.

KERSTKAART VAN ENDER & MAY

Deze feestelijke kerstkaart is ontworpen door Wendy Scheerlinck.

KERSTKAART STUDIO VANDAAR

Deze A5 formaat wenskaart op 350gr Tintoretto Gesso is ontworpen door Jedi Noordegraaf.

GOUDFOLIE VISITEKAARTJES

Dit visitekaartje van Suzanne van Baarsen heeft een eigentijds ontwerp in goudfolie.

NIEUWJAARSWENSEN VAN ANNEMARIE

Annemarie deelt haar nieuwjaarswensen met een A6 formaat kaartje op 300gr Texture Verge.

LUIKVOUW UITNODIGING IN GOUDFOLIE

Jennifer heeft deze unieke luikvouwkaart ontworpen met goudfolie voor een feestelijk effect.

BUROBREE OP DE KAART

Voor een natuurlijke en matte uitstraling is deze mooie bedankkaart gedrukt op ons HVO offset papier. Ontworpen door burobree.

LUIKVOUW GEBOORTEKAARTJE OP BIOTOP PAPIER

Tof geïllustreerd geboortekaartje met een eigenwijze manier van vouwen: luikvouw. Ontwerp en illustratie door Nadie van Wijk.

KERSTKAARTEN | KIM SLAGTER

Leuke kerstkaarten gedrukt op 300gr/m2 Texture Vergé papier. Kim Slagter maakte deze toffe illustratie!

ANSICHTKAARTEN ART BY AIDE

Ansichtkaarten gedrukt op Tintoretto Gesso papier. De prachtige illustraties komen perfect uit op dit papiertje!

VISITEKAARTJES S T O R /

Supertoffe visitekaartjes voor S T O R /. De foto van de handgemaakte tas maakt het kaartje prachtig op mat papier.

WOORDGRAP POSTERS

Toffe illustratie posters met een knipoog. Gedrukt op HVO offset.

ZWART-WIT POSTERS

Prachtige posters getekend met pen. Gedrukt op Tintoretto Gesso voor een mooi textuurtje. Wat een oog voor detail!

IMPERFECTE PERFECTIE

Supermooi boekwerk van Lionne van Deursen. Gedrukt op HVO papier, het omslag met mat laminaat.

A/VOID

Een magazine dat de aandacht trekt. Met een mooie gelijmde rug en een laagje Spot-UV lak op de voorkant.

FOUND FREQUENCIES

Prachtige posters met toffe illustraties. Op mooi ongestreken King HVO papier gedrukt, afgewerkt met goudfolie.

GELIJMDE MAGAZINES

Gelijmde magazines voor FINSA. Gedrukt op prachtig ongestreken papier. Omslag mat gelamineerd voor een luxe uitstraling.