Toggle Nav

Vacature Ordermanager

Bezig met laden...

PeterPrint zoekt een Ordermanager (32-40 uur)

En niet zomaar eentje. Want als Ordermanager sta je sterk in je schoenen. Je bent in staat om snel te schakelen tussen taken en je behoudt het overzicht in ingewikkelde situaties. Je hebt plezier in het blij maken van klanten. Een lastig gesprek ga je ook niet uit de weg, je haalt er juist voldoening uit om een klacht netjes en rustig op te lossen. Daarin ben je altijd eerlijk en transparant, en doe je er vooraf alles aan om te zorgen dat onze klanten blij worden van het drukwerk dat ze bestellen.

Als Ordermanager ben je het gezicht van PeterPrint. Je helpt klanten via de telefoon, mail en chat met de meest uiteenlopende vragen. In een hecht team werk je samen om te zorgen dat onze klanten écht blij worden van het drukwerk dat ze bestellen. Dit is niet zomaar een klantenservice functie, je hebt namelijk te maken met super veel factoren die het resultaat van de klant kunnen beïnvloeden. Onze klanten verwachten veel van ons en dat is ook helemaal terecht. Aan jou de taak om de verwachtingen te managen en klanten zo goed mogelijk te adviseren. Ben je nog geen drukwerkexpert? Geen probleem, dat leren we je wel. Naast het helpen van klanten, controleer je aangeleverde drukbestanden en schakel je met onze productie en DHL om te zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

Over PeterPrint
PeterPrint is een online drukker, gespecialiseerd in digitaal drukwerk. Geen stoffige drukkerij maar een snelgroeiend e-commercebedrijf met passie voor papier. We helpen onze klanten om de mooiste designs perfect op papier te krijgen. Dat lukt heel aardig. In 8 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse en Belgische markt. En we zijn nog lang niet klaar met groeien. Lees meer over werken bij PeterPrint.

Wat we bieden

  • Een leuke functie met veel verantwoordelijkheid
  • Informele sfeer in een jong team
  • Een fijne werkplek in hartje Groningen
  • Elke dag contact met de leukste klanten en collega's
  • Gezellige borrels en toffe uitjes
  • Goede lunch en vers fruit op kantoor
  • De kans om ons nog verder te helpen groeien
  • 32 of 40-urig contract (we zijn flexibel!)

Zo ziet je dag eruit

Je komt binnen en maakt een extra sterke kop koffie. Eerst verwerken we alle e-mails van de avond ervoor waar nog iets mee moet gebeuren voor we de orders in productie kunnen zetten. Er zijn in de avond ook weer veel orders geplaatst die allemaal gecontroleerd moeten worden. Dus: volle focus en met zijn allen zorgen we dat deze zo snel mogelijk doorgaan naar productie. Daarna pak je de overgebleven mails op en zet je de chat aan. De telefoon gaat tussendoor best vaak vandaag! Je krijgt vanuit productie nog een vraag over een order die je hebt ingezet. Dit moet je toch even bij de klant checken, dus je belt de klant en koppelt het antwoord even terug aan de productie.

Tussen de middag is het tijd voor lunch met een paar collega’s, dit wordt door PeterPrint geregeld. Handig! Hoef je thuis geen bammetjes (Brabants voor boterhammen/brood) te smeren. Na de lunch heb je nog een paar offerte aanvragen voor producten die we niet standaard op de site aanbieden. Je maakt de offertes klaar en wijst de klant nog op een paar aandachtspunten voor de aanlevering van het bestand. Er komt ook nog een klacht binnen. Het pakketje is in de bezorging erg beschadigd en dit moeten we netjes voor de klant herstellen. Je zorgt dat de klant de dag erop nieuwe, onbeschadigde exemplaren ontvangt. Tot een uurtje of half vijf is het altijd topdrukte. Klanten kunnen tot 16 uur het bestand nog aanleveren, zodat de huidige dag nog geldt als productiedag. Hectisch dus! Na deze hectiek werk je rustig de laatste mails bij en zit de dag erop.

Solliciteren?
De vacature is inmiddels in de selectiefase. Denk je toch dat je onmisbaar bent voor deze vacature? Dan kan je altijd nog een mailtje sturen naar Margriet, of bel naar 088 - 22 11 500.

Wat leuk dat je wil sollicteren voor de functie Ordermanager! Vul hieronder je gegevens in en upload je motivatiebrief en CV. Zodra we een eerste selectie hebben gemaakt, hoor je zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Onze mensen

Bekijk wie we zijn

 

Peter

Peter

Reinier

Reinier Immenga

Remco Spriensma

Brenda Sariowan

Tamara van der Galiën

Lisa van Tol

Vera Willems

Jildou Bouma

Arno Kristiaan

Evjatar

Wouter Stulp

Martijn van Dijk

Eric Landheer

Evy Kristiaan

Marjolein Wiersma

Wilma de Vries

Margriet

Margriet Kingma

Ferry

Ferry Lammerts