Vacature Ordermanager / Traffic Manager

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

PeterPrint zoekt een Ordermanager / Traffic Manager (24, 32 of 40 uur)


Als ordermanager help je onze klanten op weg met het tot leven brengen van hun creaties, en zorg je ervoor dat zij perfect drukwerk ontvangen. Je bent voor klanten het eerste aanspreekpunt. Wij houden het contact lekker informeel en zijn altijd eerlijk, bij goed én minder goed nieuws. Klinkt goed? Lees snel verder!

Hier ga je werken

PeterPrint is een online drukker, gespecialiseerd in digitaal drukwerk. Geen stoffige drukkerij, maar een snelgroeiend e-commercebedrijf met passie voor papier en bijzondere afwerkingen. We werken vooral voor reclamebureaus, ontwerpers, illustratoren en andere creatievelingen. Wat ons betreft gaan hard werken en plezier maken hand in hand, dit merk je gelijk wanneer je ons kantoor binnenloopt. Deze ligt trouwens in hartje Groningen.

De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid (zie ons volledige team), maar we zijn nog lang niet klaar. Daarom hebben we jou nodig!

Wat je doet als ordermanager

Als ordermanager ben je de schakel tussen klant en productie (de drukkerij). Jouw taak is volbracht wanneer de klant perfect drukwerk in handen heeft. Jij zorgt ervoor dat zowel de klant als productie weet wat ze kunnen verwachten en dat we problemen voorkomen. Zo beantwoord je vragen via de mail, telefoon en chat. Je controleert drukbestanden met de meest uiteenlopende ontwerpen en zet bestellingen door naar productie. Wanneer er een klacht binnenkomt, los je deze snel en goed op.

Je werkt nauw samen met een team van 7 ordermanagement-collega’s, waarbij samenwerking een belangrijke rol speelt. Geen enkele klant, klacht of drukbestand is namelijk hetzelfde.

Dit neem je mee

We zoeken een spontane, energieke collega, die niet wegduikt voor verantwoordelijkheid en aan (bíj́na) alles een positieve draai weet te geven.

 • Je hebt HBO denkniveau
 • Je bent goed in organiseren en regelen
 • Je hebt ervaring in een servicegerichte omgeving
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je pakt software snel op
 • Grafische kennis is heel mooi meegenomen, maar geen vereiste

Dit krijg je van ons

 • We vinden een goede werk/privé-balans belangrijk, daarom is het aan jou of je 24, 32 of 40 uur wil werken
 • 180 vakantie-uren bij fulltime dienstverband
 • Pensioenregeling
 • Salaris tussen €2400 - €3200 bruto voor fulltime afhankelijk van je achtergrond en ervaring

Meer voordelen

 • Sfeer: Werken in een mooi kantoor in hartje Groningen, met een ambitieus en gezellig team.
 • Ontwikkeling: We zorgen niet alleen goed voor onze klanten, maar ook voor onze mensen. Ontwikkeling vinden we belangrijk: Je hebt minimaal 3 keer per jaar een persoonlijk gesprek en je kan tussendoor altijd aankloppen bij Margriet, of een van de andere vertrouwenspersonen, als het even wat minder lekker gaat.
 • Efficiëntie: We werken met een fijne HR-tool waarin alles rondom je dienstverband te vinden is. Bespaart ons beiden een hoop tijd en gedoe!
 • Vrijheid: We moedigen initiatief tonen aan en staan open voor input. Denk mee over hoe we het nóg iets beter kunnen doen; door korte lijntjes op de werkvloer kunnen we snel over tot actie!
 • Lief en Leed: Denk hierbij aan het vieren van verjaardagen, (spontane) borrels, regelmatig een personeelsfeest en een kerstpakket. Ook hebben we regelmatig teambuilding en -uitjes.
 • Comfort: Een ergonomische werkplek (afgesteld op jouw lichaam), en altijd vers fruit en gratis lunch op kantoor. Ook niet onbelangrijk: We hebben meer dan 20 soorten (biologische) thee en écht lekkere koffie!

Zijn we een match? En ben je vanaf januari/februari 2024 beschikbaar? Solliciteer nu!

Leuk! Stel jezelf aan ons voor via onderstaand formulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Margriet. Eerst nog een een beetje sfeerproeven? Bekijk dan Werken bij PeterPrint.

Hoe nu verder?

We ontvangen graag je CV of LinkedIn-pagina. Een motivatie is niet verplicht, maar het is wel fijn dat je ons alvast vertelt waarom PeterPrint en deze functie volgens jou goed bij jou past. Je kiest volledig zelf op welke manier je dat doet.
Het kan zijn dat we je even bellen om je alvast wat vragen te stellen.
We willen je graag beter leren kennen en jij ons vast ook! Dit doen we op kantoor, zodat we elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten.
Wanneer er van beide kanten een klik is, vragen we je om een hele korte persoonlijkheidstest (gebaseerd op het DISC-model) te doen. Hierin is er geen goed of fout – maar dit geeft ons én jezelf een mooi inzicht in jouw persoonlijke voorkeuren in omgangsvormen. Deze test is voor elke PeterPrinter de basis voor teambuildingsessies en (persoonlijke) ontwikkeling. Ook kan het zijn dat we je een opdracht of online assessment meegeven zodat jij kan laten zien wat je kan.
Wanneer zowel jij als wij nog steeds enthousiast zijn, doen we jou een mooi aanbod.
Hoera, welkom bij PeterPrint! Nog eventjes wachten en dan: je eerste werkdag!

Onze mensen

Bekijk wie we zijn

 

Reinier Immenga

Remco Spriensma

Jason van Geldorp

Nienke Bakker - Venema

Jeroen Brugman

Marieke van Wijk

Wouter Mathijssen

Vera Willems

Ellen Hoving

Merijn de Boer

Arno Kristiaan

Wouter Stulp

Martijn van Dijk

Eric Landheer

Melvin Tehubijuluw

Margriet Kingma

Ferry Lammerts