Voorwaarden beeldgebruik PeterPrint

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Toestemming geven voor drukwerk delen

Met dit formuliertje geef je ons toestemming voor het delen van je drukwerk. Geef je bestelnummer(s) op waarvoor je toestemming geldt. Check de voorwaarden hier.

Ik accepteer de voorwaarden*

* = verplicht veld.Voorwaarden voor beeldgebruik PeterPrint

Heb je supertoffe kaarten ontworpen? Of ander gaaf drukwerk, en wil je dit iedereen laten zien? Af en toe lichten wij op onze Plaatjesparade en onze social media mooi drukwerk van klanten uit en daar kan ook jij op komen te staan! Wij kunnen hiervoor contact met je opnemen, of je stuurt zelf drukwerk in via plaatjesparade@peterprint.nl.

Het is natuurlijk wel belangrijk om hier goede afspraken over te maken. Zo weet jij waar jouw drukwerk wel en niet getoond kunnen worden, en nemen wij onze verantwoordelijkheid hierin. De foto's die je naar ons opstuurt en/of beeldmateriaal dat wij zelf van jouw drukwerk maken, kunnen we (bij jouw goedkeuring) op de volgende plekken gebruiken:

  • Onze Plaatjesparade onze de website
  • Andere pagina's op onze website, zoals blogs en nieuwsartikelen
  • Onze social media accounts (Instagram, Facebook, TikTok, YouTube, LinkedIn)
  • In onze nieuwsbrieven

Er zijn twee manieren waarop wij jouw drukwerk kunnen delen:

Toestemming voor het fotograferen, filmen en plaatsen van jouw drukwerk

Hierbij geef je ons toestemming om jouw drukwerk te delen. Je neemt afstand van aanspraken op royalty's met betrekking tot de plaatsing van je drukwerk.

Toestemming voor het gebruiken van jouw foto's of video's

Heb je zelf beeldmateriaal en stuur je deze naar ons op? Dan behoud jij of je organisatie natuurlijk gewoon de rechten van je foto's en/ of video's. Door ze naar ons te versturen worden wij geen eigenaar. Belangrijk is wel dat je afstand doet van aanspraken op royalty's m.b.t. jouw beeldmateriaal of bewerkingen hiervan die PeterPrint plaatst.

In de meeste gevallen zullen we jou vermelden als maker van het drukwerk en indien mogelijk taggen we je. Het kan voorkomen dat we jou als maker niet vermelden, wanneer een tekstuele toevoeging niet wenselijk is.

Heb je vragen over het gebruik van jouw beeldmateriaal of drukwerk door PeterPrint? Stuur dan een mailtje naar marketing@peterprint.nl, dan komen we er samen uit.