Toggle Nav
Bezig met laden...

Liggende kaarten staand aanleveren

Liggende kaarten staand aanleveren

Soms gebeurt het wel eens dat je een liggend ontwerp staand aanlevert, of andersom. We zien regelmatig dat dit fout wordt aangeleverd, waardoor de achterkant op zijn kop komt te staan. Omdat wij nooit precies weten wat de bedoeling is (en het soms zelfs op deze manier bedrukt moet worden) drukken wij je bestand altijd precies zoals het wordt aangeleverd. Daarom is het belangrijk dat je zelf de rotatie op de juiste manier plaatst. We leggen je graag uit hoe je het op de juiste manier plaatst.

Als je een liggende ansichtkaart staand aanlevert, zorg je ervoor dat de achterkant 180 graden gedraaid wordt ten opzichte van de voorkant. Dit ziet er zo uit:

Aanleveren staande kaart

Wanneer je de voor- en achterkant naast elkaar legt, kun je ze als het ware tegen elkaar dichtklappen.

Als je een staande kaart liggend aanlevert, geldt natuurlijk precies hetzelfde. De achterkant moet 180 graden gedraaid worden ten opzichte van de voorkant, waardoor het er zo uit komt te zien:

Aanleveren liggende kaart

Meer informatie

Heb je toch nog vragen over hoe het precies zit, of kom je er misschien nog niet helemaal uit? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je natuurlijk graag!