Kaartensets drukken

Wil jij jouw eigen kaartenset, zoals triviakaarten, coachingskaarten of gespreksstarters maken? Of ga je jouw kaarten drukken per set verkopen? Bij PeterPrint laat je eenvoudig jouw zelf ontworpen kaartenset drukken, die we vervolgens voor je op de gewenste volgorde bundelen en leveren. Zo hoef je dit niet meer zelf te doen! Ontwerp de kaartenset die jij voor ogen hebt en kies uit verschillende papiersoorten en -diktes. Ga bijvoorbeeld voor het mooie PaperWise met een gerecyclede uitstraling. Laat je kaarten eventueel lamineren, om zo langer van je kaartenset te genieten. Tip: om je set ansichtkaarten mooi te verpakken kun je bij ons gelijk een presentatiemap met vulhoogte laten drukken.

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Kaartensets drukken

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.

Productiesnelheid

Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Kaartenset laten bedrukken door PeterPrint

Productinformatie

Bij PeterPrint heb je een ruime keuze aan papiersoorten en afwerkingen om de mooiste kaartenset te maken. Tijdens het bestellen kun je precies aangeven hoe je de kaartenset bedrukt wilt hebben. Voor stevige kaarten kies je een papiersoort vanaf 300 grams. Het bestellen van kaartensets is ook ideaal als je eigen speelkaarten wil laten drukken. Voor langer speelplezier is het lamineren van de (speel)kaarten bij gestreken papiersoorten een aanrader.

Dit is ook perfect als je een mooie set postkaarten of inspiratiekaarten wil laten drukken. Wat dacht je bijvoorbeeld van soft touch mat laminaat? Zo blijft je kaartenset niet alleen langer mooi, maar voelen je kaarten ook nog eens heerlijk zacht aan. Perfect voor bijvoorbeeld een set luxe kerstkaarten. Of kies voor krasvast mat laminaat om de kaartenset krasbestendig te maken. Bestel ons Sampleboek om dit zelf eerst te voelen!

Toon alle productinformatie

Ansichtkaarten per set laten drukken

Bij het product kaartensets drukken en bundelen we de kaarten op de door jou aangeleverde volgorde. Dit is bijvoorbeeld handig als je setjes met wenskaarten of kerstkaarten wil verkopen. Je drukt alle ansichtkaarten uit de set op hetzelfde formaat, dezelfde papiersoort, en dezelfde papierdikte. Het enige verschil per kaart is jouw ontwerp. Wil je bijvoorbeeld een kaartenset van 10 ansichtkaarten drukken? Dan lever je 10 ontwerpen bij ons aan, maar je bestelt ze wel allemaal in één product. Handig toch?

Belangrijk: bij het drukken van een kaartenset drukken en bundelen we de kaarten op de door jou aangeleverde volgorde. Dit is anders dan de optie ‘meerdere ontwerpen’, waarbij we de kaarten per soort bundelen. Dus een stapel met ontwerp 1, een stapel met ontwerp 2 enzovoort. Wil je dat we de kaarten op die manier leveren? Geef tijdens het samenstellen van jou bestelling bij de optie ‘Aantal ontwerpen’ het aantal kaartontwerpen dat je hebt aan. 

Heb je een kleine kaartenset die je gelijk mooi wilt presenteren of verpakken? Dan kan een presentatiemapje met vulhoogte een goed idee zijn. Extra leuk als deze in dezelfde stijl als je kaarten is opgemaakt! Sluitzegels maken het geheel af. Zo blijft de presentatiemap goed dichtzitten.

Kaartensets drukken in kleine oplage

Dankzij onze digitale druktechniek kunnen we voordelig en flexibel kaartensets bedrukken. Doordat we niet met torenhoge opstartkosten te maken hebben, kunnen we kaarten drukken in een kleine oplage. Bij ons zit je niet vast aan een minimum aantal sets, dit kan al vanaf één kaartenset! Daarnaast is onze drukpers slim genoeg om het drukvel zo efficiënt mogelijk in te delen zodat we gemakkelijk meerdere ontwerpen tegelijk kunnen drukken. Perfect voor het drukken van een kaartspel!

Goedkoop een kaartenset drukken

Ook voor goedkoop drukwerk zit je bij ons goed. Wij drukken je kaartenset digitaal. Zo drukken we de mooiste kaarten ook nog eens voordelig. Bij digitaal drukken heb je namelijk niet te maken met prijzige opstartkosten. Bij offset drukken zijn prijzige drukplaten nodig; bij digitaal drukken weet je pers zelf precies. Hierdoor kunnen wij ook bij een kleine oplage voordelig (speel)kaarten bedrukken. 

Ook ben je sowieso goedkoper uit omdat we je kaartenset in één keer kunnen drukken, en niet ontwerp voor ontwerp. Dit scheelt je een hoop in opstartkosten. Het maken van een eigen kaartspel of kaartenset hoeft dus helemaal niet duur te zijn! Zo kun je goedkope kaarten drukken, in een set!

Liggende en staande kaarten

Wil je een kaartenset drukken met zowel een liggende als staande oriëntatie? Dat is geen probleem. Zorg er dan wel even voor dat je de rotatie bij het aanleveren overal gelijk maakt. Hoe je dit goed doet, lees je in onze blog Liggende kaarten staand aanleveren of bekijk onze video Rotatie van liggende en staande kaarten.

Meer informatie over kaartensets drukken

Heb je nog vragen over het drukken of aanleveren van kaartensets? Wil je bijvoorbeeld kaarten met foliedruk of kaarten met Spot-UV lak per set printen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan helpen we je snel verder! 

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties
Aanvullende aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Kaarten met foliedruk Kaarten met Spot-UV lak Speelkaarten drukken
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken