Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
Bancontact Mr Cash MasterCard Visa PayPal
Bel ons 078 48 66 68
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Direct mail drukken en versturen

Aanleverspecificaties

Wil je graag een direct mail drukken en meteen versturen? Bij PeterPrint regelen we dit voor je! We drukken je kaarten compleet gepersonaliseerd met de adresgegevens van de ontvanger en bieden de kaart bij PostNL aan om te versturen. We nemen het dus van je over van A tot Z! Met een gepersonaliseerde mailing spreek je de ontvanger rechtstreeks aan, wat voor een grotere respons zorgt.

Meer informatie

Kies het eindformaat

Meest gekozen

Kies de orientatie

Kies de papiersoort

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Meest gekozen

Kies het papiergewicht

Meest gekozen

Kies de bedrukking

Meest gekozen

Extra opties

Kies je oplage

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geupload. Uploaden kan later, na de bestellingen. Prijzen zijn excl. BTW. Inclusief gratis verzending.

Kies een andere oplage

Mail mij deze prijslijst

Direct mailing laten drukken bij PeterPrint

Profiteer van de volgende voordelen:

  • Volledig verzorgd: van drukken tot bezorging
  • Digitaal drukwerk met de hoogste kwaliteit
  • Bepaal je eigen formaat en oplage
  • Korte levertijden
  • Al vanaf een kleine oplage mogelijk

Productie van direct mail kaarten

We zijn specialist in digitaal drukwerk. Dit doen we in de hoogste kwaliteit op HP Indigo persen. Doordat we je direct mail digitaal drukken profiteer je van lage opstartkosten en kun je zelf bepalen of je nu 300 of 301 kaarten wilt laten drukken. Geen standaardformaten en standaardoplages, maar een product op maat. Precies zoals jij dat wilt. Aan de hand van jouw Excel bestand drukken we onmiddellijk alle adressen waar de kaarten bezorgd moeten worden door PostNL mee af. We hebben onze twee beste papiersoorten ter beschikking die zo weinig mogelijk krassen: enkelzijdig en dubbelzijdig sulfaatkarton. Als extra bescherming kun je nog kiezen voor een mat- of glanslaminaat. Door de postmachines kunnen de kaarten immers nog wel wat krassen.

Verzending

Na het drukken op grote vellen snijden we de flyers op het gewenste formaat. Er zijn ook verschillende opties om je flyers extra af te werken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de flyers te lamineren. Door te lamineren krijgen ze een extra glanzende of matte beschermlaag. Dit kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. Het is ook mogelijk om een perforatielijn aan te brengen. Hierdoor ontstaat er een scheurstrook. Alsof dat nog niet genoeg is kunnen we ook gaatjes boren zodat de flyers makkelijk in mappen kunnen worden opgeborgen, ideaal voor datasheets! Door de hoekjes af te ronden krijg je een speels effect en val je nog meer op.

Zo werkt het in 5 stappen

Kies het formaat, de papiersoort, bedrukking en afwerkingen.
1. Kies het soort Postverzending bij de Extra opties. Dit kan zowel onder ons als jouw klantnummer.
2. Kies je oplage en reken je order af.
3. Upload het bestand zonder personalisatie. Laat dus de velden waar een adres moet komen te staan leeg.
4. Stuur ons een mailtje met als onderwerp je ordernummer. Voeg in bijlage een bestand toe met een voorbeeld waarin duidelijk wordt waar de kaart gepersonaliseerd moet worden. Als je dit in een speciaal lettertype wilt, stuur het lettertype dan ook mee. Verder hebben we een Excel bestand nodig. Zorg dat dit duidelijk in aparte kolommen onderverdeeld is, per regel en alle overbodige info uit het bestand gehaald werd. We passen je Excel bestanden niet aan. Wordt de mailing via je eigen klantnummer verstuurd? Zorg dan dat je dit ook vermeldt in het mailtje.
5. We personaliseren de mailing en sturen je een voorbeeld per mail ter goedkeuring. Ga je akkoord? Dan starten we met drukken en bieden de bestelling zo snel mogelijk voor jou aan bij PostNL.

Terug naar berekenen