Toggle Nav

Rebello

Bezig met laden...

PeterPrint
Rebello papier is een rebelse,
grijswitte papiersoort. Deze nieuwkomer is ideaal als je op zoek bent naar een papiersoort van verantwoorde afkomst. Rebello is namelijk geproduceerd van 100% ingezameld oud papier. Door het gerecyclede karakter van dit papier kan er af en toe een klein vezeltje in zitten. Het papier is 100% gerecycled en FSC gecertificeerd. 

Dit ongestreken papier voelt ruwer aan dan onze gestreken papiersoorten, wat jouw drukwerk een mooie matte en natuurlijke finish geeft. Ook neemt deze papiersoort inkt beter op, waardoor het zeer geschikt is om op te schrijven of te bestempelen. 

Rebello is grijswit en onderscheidt zich daarmee stijlvol van onze gelijksoortige ongestreken papieren zonder structuur,  zoals HVO Offset (hoogwit) en BioTop (gebroken wit). De natuurlijke witheid van Rebello komt doordat er geen chloor of optische witmakers zijn gebruikt. Verder heeft Rebello net zoals BioTop een opdikking van 1,3. Zo geef je jouw drukwerk meer body zonder dat het zwaarder wordt. 

Rebello papier is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor flyers en folders, maar ook voor het drukken van prachtige visitekaartjes of ansichtkaarten.

Grammages

Rebello papier is beschikbaar in de volgende grammages:

  • 90 gr/m2
  • 170 gr/m2
  • 300 gr/m2
 

Terug naar papiersoorten