Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Ik wil graag een bestelling opnieuw bestellen, kan dat?

Ga naar ‘Mijn recente bestellingen’ in je account en klik op ‘Bekijk’ bij de order die je opnieuw wil bestellen. Hier kun je de complete order of een deel van de bestelling opnieuw bestellen. Daarna kies je of je de oude bestanden wil gebruiken of nieuwe wil uploaden. Handig toch?!