Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Wat bedoelen jullie met het eindformaat?

Het eindformaat is het formaat van je product nadat deze is afgewerkt. Bij een folder of magazine kies je het formaat van het uiteindelijke product als deze gesloten voor je ligt. Verwar het eindformaat niet met het bestand dat je bij ons aanlevert, want hierin moet altijd nog 3mm afloop rondom zitten. Lees meer over afloop in onze blog over afloop.