Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Waar vind ik de factuur voor mijn bestelling?

Na het afrekenen ontvang je een mail met een bestelbevestiging en in een andere mail de factuur. Mail niet ontvangen? Ga dan naar ’Mijn bestellingen’ in je account en klik op ‘Bekijk’ bij de betreffende bestelling. Via de knop ‘Print factuur’ kun je de factuur alsnog downloaden.