Toggle Nav
Bezig met laden...

Textuurpapier: Tintoretto Gesso, Texture Vergé en Linnenpersing

Papier met structuur

Mag papier voor jou naast een mooie look ook lekker voelen? Dan is textuurpapier iets voor jou. We hebben een aantal prachtige textuurpapieren voor jouw drukwerk. Hieronder vertellen we je alles over textuurpapier en stellen we onze drie papieren met structuur aan je voor. 

Wat is textuurpapier?

Textuurpapier is over het algemeen ongestreken en voorzien van een uniek textuurtje. Zo geeft textuurpapier je drukwerk een authentieke uitstraling. Ook lijk het illustratiedrukwerk alsof het erop is getekend. Een gaaf effect! Papier met structuur laat zich goed bedrukken voor bijvoorbeeld ansichtkaarten, maar ook voor hele bijzondere posters.

Texture Vergé papier

Texture Verge

Texture Vergé is een ongestreken papiersoort. Het heeft een klassieke lijnenstructuur wat typerend is voor gevergeerd papier. Het houtvrije papier voelt prettig aan dankzij de aanwezigheid van een vleugje katoen.

Tintoretto Gesso papier

Tintoretto Gesso

Tintoretto Gesso is een ongestreken papiersoort met een prachtige textuur. De kleur is licht gebroken wit. Het kan ondanks de structuur perfect digitaal gedrukt worden. Dit zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.

Linnenpersing papier

Linnenpersing

Linnenpersing is een prachtige papiersoort met een mooie linnenstructuur. De structuur van linnen geeft een klassieke en luxe uitstraling aan je drukwerk.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar al onze papiersoorten met structuur? Vraag dan gerust een aantal papiersamples aan door even contact met ons op te nemen. Je kunt natuurlijk ook onze gratis Sample Box aanvragen! Op onze Plaatjesparade kan je ook alvast wat inspiratie opdoen van drukwerk op textuurpapier.