Linnenpersing

Onze Linnenpersing is structuurpapier met een subtiel linnen reliëf van verticale en horizontale rasterlijnen. Het is perfect voor luxe kaarten. Linnenpersing wordt gemaakt van ECF (Elementary Chlorine Free) pulp. De kleur van dit papier is helderwit en oogt daardoor erg fris. Kleuren komen hierdoor extra mooi uit. Linnenpersing is ongestreken, dus perfect beschrijfbaar en bestempelbaar. Het is chloorvrij gebleekt en FSC gecertificeerd. Een milieubewuste keuze dus!

Linnenpersing

Drukwerk met linnen papier

Linnenpersing is onder andere een veel gekozen papier voor het drukken van trouwkaarten en geboortekaartjes. Maar je kunt naast kaarten, ook ander drukwerk op het luxe linnenpersing drukken: flyers, deurhangers, menukaarten, visitekaartjes, folders, hangtags en posters tot en met het A3-formaat. Op onze Meesterwerken kan je drukvoorbeelden van Linnenpersing papier vinden.

Papiergewicht van Linnenpersing

Deze papiersoort hebben we alleen beschikbaar in 280 grams, wat perfect is voor gevouwen ansichtkaarten of een leuke wenskaart. Voor ongevouwen visitekaartjes heeft het misschien net iets te weinig body. Naast linnenpersing hebben we ook andere mooie textuurpapier in diverse papiergewichten beschikbaar: Tintoretto Gesso of Texture Vergé.

Terug naar papiersoorten

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken