Tintoretto Gesso

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Tintoretto Gesso

Wat is Tintoretto Gesso?

Tintoretto Gesso, het klinkt als een Italiaanse DJ, maar dat is het niet. Tintoretto Gesso is een mooie ongestreken papiersoort met een klein structuurtje. Deze papiersoort is vrij wit, maar niet helemaal hoogwit. Daardoor komen de kleuren mooi uit op dit papiertje. Het structuurtje is een beetje geschept (ook wel gehamerd genoemd) en erg subtiel, waardoor dit papier een unieke en luxe uitstraling krijgt. Benieuwd naar onze andere papiersoorten met structuur? Bekijk ze hier

Kenmerken van Tintoretto Gesso

Tintoretto Gesso papier komt van het Italiaanse merk Fedrigoni. Niet alleen de naam is mooi, persoonlijk is dit een van onze favoriete papiersoorten die we aanbieden. Dit papier wordt veel gebruikt voor het drukken van trouw- en geboortekaarten, maar ook voor het drukken van kaarten en wenskaarten. Tintoretto Gesso is FSC gecertificeerd, en zit uiteraard ook in onze gratis Sample Box. Kijk voor drukvoorbeelden van Tintoretto Gesso op onze Plaatjesparade.

Grammages

Tintoretto Gesso is verkrijgbaar in de volgende grammages:

  • 140 grams
  • 250 grams
  • 350 grams
 

Terug naar papiersoorten