• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Textuurpapier

Wij zijn als drukker altijd opzoek naar de beste papiersoorten, zodat jouw drukwerk precies in de stijl van jouw ontwerp kan stralen. Soms is drukwerk net even iets specialer, denk bijvoorbeeld aan een ansichtkaart, geboortekaartje, of een uitnodiging voor een trouwreceptie. Maar ook een eyecatcher van jouw bedrijf zoals een visitekaartje verdient natuurlijk een unieke papiersoort.

Daarom zijn wij gek op onze textuurpapieren. Zo zie je niet alleen mooi drukwerk, maar kun je het zelfs voelen! We vertellen je welke textuurpapier wij in huis hebben.


Texture Verge Tintoretto Gesso Linnenpersing


Texture Verge

Texture Verge is een ongestreken papiersoort. Het heeft een klassieke fijne lijnenstructuur wat typerend is voor gevergeerd papier. Het houtvrije papier voelt prettig aan dankzij de aanwezigheid van een vleugje katoen.

Tintoretto Gesso

Tintoretto Gesso is een ongestreken papiersoort met een prachtige textuur. De kleur is licht gebroken wit. Het kan ondanks de structuur perfect digitaal gedrukt worden. Dit zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.

Linnenpersing

Linnenpersing is een prachtige papiersoort met een mooie linnenstructuur. De structuur van linnen geeft een klassieke en luxe uitstraling aan je drukwerk.

Naast onze textuurpapieren, hebben we natuurlijk nog meer specials. Wat dacht je van bijvoorbeeld van stickerpapier? of Synaps (syntetisch papier)!

Benieuwd naar onze papiersoorten? Vraag gerust een papiersample aan door ons een berichtje te sturen.