• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
De BTW-database van de Belgische belastingdienst heeft een storing. Hierdoor kan je BTW-nummer niet online gevalideerd worden om BTW te verleggen. Neem even contact met ons op als je een nieuw adres wilt toevoegen met een Belgisch BTW-nummer.

Gratis bestandscontrole

Na het bestellen kan je zelf het bestand online controleren in onze uploader. Controleer het voorbeeld dus altijd goed! Als je bestand perfect is opgemaakt dan zal de uploader niets veranderen aan je bestand. Maar als je bijvoorbeeld een verkeerd formaat uploadt dan kan het zijn dat je een verschil ziet met je eigen PDF bestand. Als extra check doen we als een van de weinige online drukkers nog een extra controle. Een ordermanager kijkt je bestand dus nog even na voor we gaan drukken. Dit kost je niets extra natuurlijk. Op deze manier halen we de grootste problemen uit je bestand en ontvang je perfect drukwerk.


Bestandscontrole PeterPrint

Wat houdt de bestandscontrole in?

De bestandscontrole is een extra check. We gaan er dus vanuit dat je de waarschuwingen in de uploader al hebt gezien en hier akkoord mee bent. We kijken het nog na op bijvoorbeeld teksten die dicht op de rand staan, krappe kaders, te weinig afloop, steunkleuren en andere opvallende zaken.


Wat zien jullie niet?

We zien dagelijks heel veel bestanden voorbijkomen. Daardoor is het voor ons onmogelijk om van elk bestand de bedoeling van de ontwerper te achterhalen en het bestand helemaal uit elkaar te halen om een foutje op te sporen. Als je dus bijvoorbeeld een bestand met een grote witte rand rondom uploadt en het voorbeeld goedkeurt dan gaan we ervan uit dat dit de bedoeling is aangezien je dit voorbeeld bewust hebt goedgekeurd. Als we een spelfoutje tegenkomen dan laten we dat zeker weten, alleen is de kans klein dat we dit zien aangezien we puur technisch naar je bestand kijken. De bestandscontrole betekent dus niet dat wij verantwoordelijk zijn voor je bestand. Bekijk dus vooraf goed de aanleverspecificaties, daarin leggen we je precies uit wat we van je bestand verwachten. Twijfel je over je bestand? Stuur ons een mailtje met je bestand en de productspecificaties die je wilt bestellen (of je bestelnummer als je al een bestelling hebt geplaatst). Geef ook even aan waar je over twijfelt, dan kijken we dit met alle liefde voor je na!


Hoe weet ik of mijn bestand is goedgekeurd?

Als je de bestanden hebt geüpload controleert een ordermanager deze voor je. Als het bestand goed is sturen we je bestelling door naar de drukpers. We sturen dan een mailtje dat je order in productie is gegaan. Als we nog wel een foutje vinden dan krijg je meestal een mailtje, hierin leggen we uit wat er mis is met je bestand en geven we meestal ook uitleg over hoe je dit kunt oplossen. Houd je mail dus in de gaten! Zodra je een nieuw bestand hebt geüpload wordt de verwachte leverdatum weer berekend en kijken we nog een keertje naar je bestanden.
Terug naar klantenservice