• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
In verband met de Wapenstilstanddag worden pakketten in België niet op maandag 11 november afgeleverd maar een werkdag later.

Black papier

Gekleurd Black papier, is het broertje van Lime Tonic, Cosmo Pink en Urban Grey. Zo donker als de zwartste nacht op het platteland, heeft deze papiersoort een zeer chique uitstraling. Net als een “little black dress”, past deze papiersoort bijna overal bij. Omdat je full colour inkt op deze papiersoort bijna niet ziet, moet deze papiersoort altijd eerst met witte inkt bedrukt worden. Zo geef je jezelf de basis voor de mooiste minimalistische designs, bijvoorbeeld voor een visitekaartje. Net als zijn soortgenoten is deze papiersoort niet lichtbestendig. Pas dus op met zonlicht, want dan kan het verkleuren. Gemaakt voor 30% uit gerecycled materiaal, en is FSC gecertificeerd.
PeterPrint

Klaar met lezen? Ga dan via deze link terug naar alle papiersoorten