Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
Bancontact Mr Cash MasterCard Visa PayPal
Bel ons 078 48 66 68
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Visitekaartjes drukken

Vanaf €24,44

Visitekaartjes drukken Aanleverspecificaties

Ben je van plan om visitekaartjes te laten drukken? Bij PeterPrint kun je goedkoop en snel visitekaartjes drukken van hoge kwaliteit. Kies het door jou gewenste formaat en of je de visitekaartjes enkel of dubbelzijdig wilt laten bedrukken. Wil je dat je visitekaartjes goed opvallen? Kies dan voor onze speciale papiersoorten of een luxueuze afwerking met laminaat. Het is erg makkelijk om bij PeterPrint mooie en professionele visitekaartjes te laten drukken en zo een positieve eerste indruk na te laten. Met spoed visitekaartjes nodig? Voor 16:00 bestelt is morgen in huis.

Meer informatie

Kies het soort productVisitekaartjes drukken bij PeterPrint

Profiteer van veel verschillende voordelen bij PeterPrint. Zo kan je onder andere rekenen op:

  • Altijd supersnel geleverd
  • Verschillende papiersoorten
  • Diverse afwerkingen
  • Hoge kwaliteit digitaal drukwerk
  • Kies je eigen formaat
  • Ook kleine oplages visitekaartjes

De productie van de kaartjes

We drukken al onze visitekaartjes digitaal op HP Indigo drukpersen. Hierdoor profiteer je van extreem lage opstartkosten en flexibiliteit. Visitekaartjes zonder afwerking versturen we bijna altijd nog dezelfde dag, dus ook op het laatste moment kun je bij PeterPrint terecht. De kaartjes worden ingedeeld op de drukvellen en gedrukt. Doordat elk vel uniek gedrukt kan worden kun je heel voordelig meerdere ontwerpen of verschillende kaartjes met dezelfde oplage tegelijk drukken. Handig als je voor meerdere medewerkers moet bestellen.

De afwerking

Na het drukken gaan de visitekaartjes naar de afwerking. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. We snijden de kaartjes altijd schoon naar het gewenste eindformaat. Verder kun je ervoor kiezen om het kaartje te laten lamineren. Dit zorgt voor een extra beschermende laag, in een matte of glanzende variant. We kunnen ook een gaatje in de kaartjes boren, zodat je ze ook kan gebruiken als een label aan kleding of bijvoorbeeld een bos bloemen. We kunnen de hoeken ook afronden, waardoor de visitekaartjes een beetje op creditcards lijken. De hoekjes vouwen ook minder om als de hoeken afgerond zijn.

Meerdere soorten visitekaartjes bestellen

Wil je voor meerdere medewerkers tegelijk kaartjes laten drukken? Of heb je meerdere entiteiten die elk een andere lay-out hebben? Druk heel voordelig verschillende visitekaartjes tegelijk in dezelfde oplage. Kies dan meerdere soorten bij ‘aantal ontwerpen’.

Witte inkt

Wil jij je visitekaartjes laten bedrukken met witte inkt? Houd er dan rekening mee dat dit een professioneel DTP klusje vereist. Wanneer je de beschikking hebt over het programma InDesign kun je aan de slag! Lees de aanleverspecificaties goed door:

Meer informatie

Heb je vragen over het drukken van visitekaartjes, wil je graag meer informatie of heb je hulp nodig om jouw wensen door te geven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Terug naar berekenen