• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
In verband met de Wapenstilstanddag worden pakketten in België niet op maandag 11 november afgeleverd maar een werkdag later.

Visitekaartjes drukken

Vanaf €24,47

Ga je visitekaartjes drukken en zoek je hiervoor een echte drukwerk specialist? Laat hoge kwaliteit visitekaartjes drukken bij PeterPrint. Omdat wij digitaal drukken bepaal je zelf de oplage, maar ook het formaat van de visitekaartjes bepaal je helemaal zelf! Wil je visitekaartjes laten drukken met een luxe uitstraling? Dan is laminaat een goede optie. Ook kun je natuurlijk kiezen voor een speciale papiersoort om de visitekaartjes op te laten vallen, je kiest uit meer dan 15 papiersoorten. Bij PeterPrint druk je gemakkelijk en snel visitekaartjes met een professionele uitstraling, voor de beste eerste indruk. Heb je visitekaartjes snel nodig? Snel visitekaartjes drukken is voor ons geen enkel probleem. Als je bij ons op een werkdag voor 16:00 besteld heb je, bij de meeste afwerkingen, de kaartjes de volgende werkdag al in huis!Lees meer

Kies het soort product

Visitekaartjes drukken bij PeterPrint

Ga je een visitekaartje drukken? Dan profiteer je bij PeterPrint van verschillende voordelen. Zo kun je onder andere rekenen op: • Hoge kwaliteit digitaal drukwerk
 • Altijd supersnel en gratis geleverd
 • Diverse afwerkingen
 • Verschillende papiersoorten
 • Ook kleine oplages visitekaartjes<
 • Kies je eigen formaat

Hoe produceren wij visitekaartjes?

Alle visitekaartjes drukken we volledig digitaal op HP Indigo drukpersen. Hierdoor profiteer je niet alleen van zeer lage opstartkosten, maar ook van snelle levering en hoge flexibiliteit. Visitekaartjes zonder bijzondere afwerkingen versturen we bijna altijd nog dezelfde dag, dus ook op het laatste moment kun je voor je visitekaartjes op PeterPrint rekenen. Voordat we je visitekaartje drukken, delen we deze in op een groot drukvel. Omdat we digitaal drukken, kunnen we elk drukvel uniek indelen. Hierdoor kun je ook meerdere ontwerpen visitekaartjes drukken in dezelfde bestelling, zonder hoge opstartkosten per ontwerp. Ook is het drukken van lage oplages geen enkel probleem. Ideaal om voor meerdere collega’s of werknemers tegelijk de visitekaartjes te laten drukken!

Afwerkingen

Zodra de visitekaartjes gedrukt zijn, gaan deze naar de afwerking. Hier heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Standaard worden de visitekaartje schoongesneden naar het gewenste eindformaat. Daarnaast kun je bijvoorbeeld kiezen om de visitekaartjes te laten lamineren. Dit beschermt de visitekaartjes tegen invloeden van buitenaf, en geeft de kaartjes een luxe uitstraling. Laminaat hebben we in een matte en glanzende variant. Ook kunnen we bijvoorbeeld boorgaten in de visitekaartjes aanbrengen. Ideaal als je ze wilt gebruiken als kledinglabel of voor een bloemenkaartje. Wil je een visitekaartje drukken die echt opvalt? Laat dan de hoeken afronden, zodat de gedrukte visitekaartjes op een creditcard gaan lijken. De hoekjes vouwen dan ook minder om, zodat de visitekaartjes langer meegaan.

Meerdere soorten visitekaartjes drukken

Wil je voor meerdere medewerkers tegelijk visitekaartjes drukken? Of heb je meerdere bedrijven en heb je voor elk bedrijf een visitekaartje nodig? Laat bij ons eenvoudig meerdere ontwerpen visitekaartjes bedrukken in dezelfde bestelling. Je betaalt op die manier niet voor elk ontwerp opnieuw opstartkosten, waardoor het erg voordelig wordt om meerdere ontwerpen in dezelfde bestelling te laten drukken. Je hoeft enkel het aantal ontwerpen te selecteren in onze calculator tijdens het bestellen.

Drukken met witte inkt

Ga je visitekaartjes laten drukken en wil je dat deze opvallen? Laat dan de visitekaartjes drukken met witte inkt. Houd er wel rekening mee dat je hiervoor het programma InDesign nodig hebt, en kennis van het programma. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we hieronder een PDF-bestand met daarin de aanleverspecificaties. Zo weet je direct wat we van jou en je drukbestand verwachten!Meer informatie

Heb je vragen over visitekaartjes drukken, wil je graag meer informatie over specifieke afwerkingen of heb je hulp nodig bij het doorgeven van jouw wensen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!