• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Visitekaartjes drukken

Vanaf €24,44

Ga je visitekaartjes drukken en zoek je hiervoor een echte drukwerk specialist? Goedkoop en snel visitekaartjes drukken van hoge kwaliteit is een expertise bij PeterPrint. Omdat wij digitaal drukken kan je bij ons zelf je oplage bepalen, en ook het formaat van de visitekaartjes bepaal je helemaal zelf. Ben je op zoek naar een visitekaartje met een luxueuze uitstraling? Dan is laminaat een goede optie. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een speciale papiersoort om de visitekaartjes op te laten vallen. Bij PeterPrint druk je gemakkelijk en snel visitekaartjes met een professionele uitstraling, voor een goede eerste indruk. Heb je de visitekaartjes snel nodig? Als je bij ons voor 16:00 besteld heb je, bij de meeste afwerkingen, de kaartjes morgen al in huis!

Lees meer

Kies het soort product

Visitekaartjes drukken bij PeterPrint

Bij PeterPrint profiteer je van veel verschillende voordelen. Zo kan je onder andere rekenen op: • Hoge kwaliteit digitaal drukwerk
 • Altijd supersnel geleverd
 • Diverse afwerkinge
 • Verschillende papiersoorten
 • Ook kleine oplages visitekaartjes<
 • Kies je eigen formaat

Productie

Visitekaartjes drukken we digitaal op onze HP Indigo drukpersen. Hierdoor profiteer je niet alleen van extreem lage opstartkosten, maar ook van snelle levering en hoge flexibiliteit. Visitekaartjes zonder afwerking versturen we bijna altijd nog dezelfde dag, dus ook op het laatste moment kun je bij PeterPrint terecht. Voordat we de visitekaartjes drukken delen we deze in op het drukvel. Omdat elk drukvel uniek gedrukt kan worden is het ook mogelijk om meerdere ontwerpen visitekaartjes in dezelfde bestelling te laten drukken. Ook zijn lage oplages geen enkel probleem. Zo kan je eenvoudig voor een aantal werknemers tegelijk visitekaartjes drukken!

De afwerking

Na het drukken gaan de visitekaartjes naar de afwerking. Je hebt hier keuze uit verschillende mogelijkheden. Standaard snijden we de kaartjes schoon naar het gewenste eindformaat. Je kan bijvoorbeeld kiezen om de visitekaartjes te laten lamineren. Dit beschermt de visitekaartjes en geeft bovendien een luxe uitstraling. Laminaat hebben we in een glanzende en matte variant. Ook kunnen we boorgaten in de kaartjes aanbrengen, zodat ze gebruikt kunnen worden als label voor kleding of als kaartjes bij bloemen. Wil je visitekaartjes drukken die echt opvallen? Dan laat je de hoeken afronden, waardoor de visitekaartjes op een creditcard gaan lijken. De hoekjes vouwen ook minder om als de hoeken afgerond zijn.

Meerdere soorten visitekaartjes drukken

Wil je voor meerdere medewerkers tegelijk visitekaartjes drukken? Of heb je meerdere bedrijven en heb je voor elk bedrijf een visitekaartje nodig? Je kan bij ons heel eenvoudig meerdere ontwerpen visitekaartjes drukken in dezelfde bestelling. Je betaalt dan niet voor elk ontwerp opnieuw de opstartkosten, waardoor het erg voordelig is om meerdere ontwerpen tegelijk te laten drukken. In onze calculator selecteer je eenvoudig het aantal ontwerpen!

Witte inkt

Wil jij je visitekaartjes drukken met witte inkt? Houd er rekening mee dat je hiervoor het programma InDesign nodig hebt en kennis van het programma. Wij hebben hier speciaal een PDF-bestand met aanleverspecificaties voor gemaakt, deze kan je hieronder downloaden en doorlezen:Meer informatie

Heb je vragen over visitekaartjes drukken, wil je graag meer informatie of heb je hulp nodig bij het doorgeven van jouw wensen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!