• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
In verband met de Wapenstilstanddag worden pakketten in België niet op maandag 11 november afgeleverd maar een werkdag later.

HVO Offset papier

HVO offset, oftewel Houtvrij Offset papier, is een ongestreken papiersoort. Dit betekent dat het papier een mooie matte uitstraling houdt, ook na het drukken. De kleur van het papier is wit, waardoor dit papier ook goed beschrijfbaar of bestempelbaar is.

Het merk HVO offset papier wat wij op dit moment gebruiken is Digigold IceWhite, een geliefde papiersoort onder veel vormgevers en ontwerpers. Want het papier is niet erg ruw maar wel vrij wit, daardoor komen kleuren goed uit en drukken we mooie volle vlakken. De natuurlijke uitstraling van deze papiersoort zorgt voor een professioneel eindresultaat van je drukwerk.

HVO offset papier is zeer veelzijdig, en wordt voor veel verschillende producten gebruikt, zoals briefpapier, maar ook voor het drukken van bijvoorbeeld visitekaartjes. De papiersoort HVO offset is FSC gecertificeerd.
PeterPrint

Klaar met lezen? Ga dan via deze link terug naar alle papiersoorten