• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
In verband met de Wapenstilstanddag worden pakketten in België niet op maandag 11 november afgeleverd maar een werkdag later.

MC Mat

MC Mat, oftwel Machine Coated Mat, is een papiersoort voorzien van een matte strijklaag. Het papier is gestreken, waardoor het papier glad is, in dit geval zonder een heel aanwezige glans. MC mat is wel erg krasgevoelig, voor wat extra bescherming kan je het dus het beste even lamineren.

MC mat is goed te gebruiken voor promotioneel drukwerk zoals flyers en folders, en is beschikbaar in verschillende diktes tussen 115 en 400gr/m2. Doordat het een gestreken papiersoort is, is het papier niet goed beschrijfbaar. MC mat is natuurlijk FSC gecertificeerd.
PeterPrint

Klaar met lezen? Ga dan via deze link terug naar alle papiersoorten