Stickermateriaal Vinyl (PE wit mat)

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

PeterPrint Vinyl mat stickermateriaal
Stickermateriaal Vinyl is een synthetisch stickermateriaal en kan daardoor tegen een spatje water. Het is een elegante matte materiaalsoort met een helder witte uitstraling. Er zit geen breekslit op de achterkant. Het is niet geschikt voor op voertuigen of buitengebruik, maar kan prima wat vocht hebben. Let op dat het niet UV-bestendig is. Stickermateriaal Vinyl kan je laten bedrukken met foliedruk zoals het glanzende goudfolie.

We hebben ook een transparante variant van dit stickermateriaal: Stickermateriaal Vinyl (PE transparant) voor hele speciale doorschijnende stickers. Benieuwd naar alle stickermaterialen? Vergelijk ze eenvoudig hier.

Dit stickermateriaal kun je bij ons kiezen bij de producten stickers, ronde stickers, stickervellen, stickers met foliedruk, bieretiketten en wijnetiketten.

De lijm van deze stickers zijn op acrylbasis en daarmee geschikt als je vegan stickers wil drukken. Ook onze inkt is veganistisch.

Papiergewicht

Stickermateriaal Vinyl is alleen beschikbaar in 90 grams.

Terug naar papiersoorten