Toggle Nav

Stickers met foliedruk

Laat de mooiste stickers met foliedruk bij ons drukken. Zo worden je stickers met je eigen logo, tekst, of illustratie extra bijzonder. Ga jij voor het populaire goudfolie, of kies je voor één van de andere drie kleuren: roségoudfolie, zilverfolie en bronsfolie? We hebben zowel stickerpapier als stickervinyl beschikbaar. Bij stickervinyl kun je zelfs kiezen voor een transparante variant. Je bepaalt zelf het formaat en de oplage van de foliestickers. Leuk detail: je kan de folielaag niet alleen zien, maar ook voelen. Wil je liever gewone stickers laten drukken? Bekijk dan ons product stickers drukken.


Bezig met laden...

Formaat

Kies het formaat van je sticker met foliedruk. Of vul zelf een uniek formaat in!

Oriëntatie

Staand Liggend Vierkant

Is de sticker staand, liggend of vierkant ontworpen?

Papiersoort

Kies het stickermateriaal. Stickerpapier is een matte stickersoort en vrij krasgevoelig. Stickervinyl gaat wat langer mee en kan tegen een spatje water. Ze zijn beide niet UV-bestendig.

Meest gekozen

Papiergewicht

Kies de dikte van het stickermateriaal.

Meest gekozen

Bedrukking

Hoe wil je de sticker gedrukt hebben? Als je de flyer alleen met folie wilt bedrukken, kies dan voor Onbedrukt. Bij het kopje 'Foliedrukken' kan je kiezen welke kleur folie je wilt bestellen.

Aan één kant in kleur gedrukt.
Meest gekozen
Kies deze bedrukking als je het product alleen met folie wilt laten bedrukken zonder fullcolour. De folie selecteer je na het kiezen van de papiersoort.

Schoonsnijden

We drukken je product altijd op grotere vellen en snijden dit naar het gewenste eindformaat.

We drukken je product altijd op grotere vellen en snijden dit naar het gewenste eindformaat.

Foliedrukken

Foliedrukken zorgt voor een fantastisch effect op je drukwerk. Na het drukken brengen we een folie aan in bijvoorbeeld goud of zilver.

Foliedrukken zorgt voor een fantastisch effect op je drukwerk. Na het drukken brengen we een folie aan in bijvoorbeeld goud of zilver.

Extra opties

Aantal ontwerpen

Wil je meerdere varianten stickers met foliedruk bestellen? Kies hieronder het aantal verschillende ontwerpen.

Rugdikte

Oplage en prijs

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.
Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.

Bereken je eigen aantal
Aantal
Prijs
Verwachte leverdatum

Je bestelling wordt eigenlijk altijd op de verwachte leverdatum afgeleverd. In geval van calamiteiten (zoals vertraging bij de koerier) kan dit afwijken.
Excl. BTW Incl. BTW


Ga je op een andere dag bestellen? Selecteer het aantal hierboven en bekijk de verwachte leverdatum.

Als ik voor 16:00 bestel en drukklare bestanden upload.

Dan is de verwachte leverdatum . Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Aanleverspecificaties

Download de aanleverspecificaties voor dit product:

Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk aanleverspecificaties

Aanvullende aanleverspecificaties:

  • Personalisering
  • Witte inkt