Stickers met foliedruk

Laat de mooiste stickers met foliedruk bij ons drukken. Zo worden je stickers met je eigen logo, tekst, of illustratie extra bijzonder. Ga jij voor het populaire goudfolie, of kies je voor één van de andere kleuren: roségoudfolie, zilverfolie, bronsfolie, zwartfolie of blauwfolie? Kies een van onze holografische folies voor een meerkleurig effect! We hebben zowel stickerpapier als stickervinyl beschikbaar. Je bepaalt zelf het formaat en de oplage van de folie stickers. Leuk detail: je kan de folielaag niet alleen zien, maar ook voelen. Wil je liever gewone stickers laten drukken? Bekijk dan ons product stickers drukken.


Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Aanleverspecificaties

Je kan je drukbestand na het bestellen uploaden. Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk hier de aanleverspecificaties voor foliedruk

Aanvullende aanleverspecificaties:

  • Personalisering
  • Witte inkt