Zwart papier

Ons zwarte papier is zo donker als de zwartste nacht en heeft een zeer chique uitstraling. Een fantastische keuze wanneer je nét even wat anders wil dan het standaard witte velletje. Want zwart op wit kennen we allemaal, maar wit op zwart? Dat trekt de aandacht! Zwart papier heeft ten opzichte van volledige zwarte bedrukking het voordeel dat ook de randen van je drukwerk mooi zwart zijn.
Bekijk Meesterwerken met Zwart papier

Zwart papier

Zwart papier is ongestreken en voelt licht ruw aan. Deze papiersoort houdt niet van licht. Pas dus op met zonlicht, want dan kan het verkleuren. Dit gekleurde papier is FSC gecertificeerd, zuurvrij, chloorvrij, vrij van zware metalen en recyclebaar.

Drukken op zwart papier

Net als een 'little black dress' past deze papiersoort bijna overal bij. Omdat je fullcolour inkt op deze gekleurde papiersoort bijna niet ziet, moet deze papiersoort altijd eerst met witte inkt bedrukt worden (als onderlaag). Zo geef je jezelf de basis voor de mooiste minimalistische designs; bijvoorbeeld voor een visitekaartje. Je kunt ook zwart op zwart drukken voor een subtiele look. Zwart papier is echt perfect voor een uniek stukje drukwerk.

Zwart papier met foliedruk

Wil je echt knallen met je drukwerk? Voeg dan foliedruk toe aan je zwarte papier! Kies uit verschillende kleuren, zoals goud, zilver, blauw of holografische foliedruk. Geloof ons, niemand laat jouw drukwerk meer liggen zodra je zwart papier met blinkende foliedruk combineert. Het geeft een prachtig, premium gevoel en een oogverblindende uitstraling.

Liever een wat subtielere afwerking? Kies dan voor Spot-UV lak. Dit geeft een mooie, glanzende afwerking over je drukwerk op de plekken waar jij het wil.

Grammages

Gekleurd zwart papier is alleen beschikbaar in 340 grams. Wat je dus ook wil drukken op Zwart papier, je weet zeker dat het een stevig resultaat krijgt. Dit grammage is vooral erg geschikt voor kaarten en visitekaartjes.

Wil je Zwart papier in combinatie met foliedruk in het echt bewonderen? Vraag dan nu een gratis sample of bestel ons Sampleboek.

 

Terug naar papiersoorten

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Quellinstraat 49, Antwerpen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken