• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
De BTW-database van de Belgische belastingdienst heeft een storing. Hierdoor kan je BTW-nummer niet online gevalideerd worden om BTW te verleggen. Neem even contact met ons op als je een nieuw adres wilt toevoegen met een Belgisch BTW-nummer.

Alles over personaliseren van drukwerk

Alles over Personaliseren

Wat betekent personaliseren van drukwerk?

Personaliseren is het specifiek op de ontvanger gerichte informatie. Bij drukwerk is dit het uniek meedrukken van gegevens die op elk vel verschillen. Denk bijvoorbeeld aan een direct mailing kaart waarbij de adresgegevens en aanhef van de ontvanger worden meegedrukt of een entreekaart met unieke nummering per kaartje. Door te personaliseren verhoog je de respons en attentiewaarde. Als je een kaart ontvangt met als aanhef 'Beste meneer/mevrouw' en dit vergelijkt met'Hoi Peter' dan kan je wel nagaan dat de kaart met een persoonlijke titel meer aanspreekt.

Welke producten kan ik personaliseren?

Veel van onze producten kun je laten personaliseren. Personaliseren wil zeggen dat ieder item unieke tekens bevat. Denk bijvoorbeeld aan:

 • persoonlijke uitnodigingen met daarop namen van de ontvangers
 • promotie flyers met unieke kortingscodes
 • entreekaarten of tickets met daarop een unieke nummering
 • Een direct mail naar al je vaste klanten met NAW gegevens en een unieke aanhef

 • Je kunt je drukwerk personaliseren door ons een excel bestand te sturen met daarin de gegevens die je wilt laten personaliseren. Dus bijvoorbeeld een lijst met alle namen of kortingscodes die je wil laten drukken. We leggen het je allemaal stap voor stap uit in de volgende handleiding: Aanleverspecificaties personalisering

  Heb je vragen over het personaliseren van drukwerk? Of kom je er niet helemaal uit bij het aanleveren? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!